E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine Bakan Çavuşoğlu katılacak---

Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine Bakan Çavuşoğlu katılacak

Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze törenine Bakan Çavuşoğlu katılacak
14 Eylül 2022 - 16:59 borsagundem.com

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninde Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu temsil edecek.


İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 19 Eylül'de düzenlenecek cenaze töreninde Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temsil edecek.

Çavuşoğlu, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninin pazartesi günü başkent Londra'da yapılacağını belirterek "Türkiye'yi temsilen ben katılacağım." dedi.

ABD'nin New York kentinde 20-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek BM 77. Genel Kurulu'na katılımının ardından da Japonya'ya gideceğini söyleyen Çavuşoğlu, suikasta uğrayan eski Japonya Başbakanı Abe Şinzo için 27 Eylül'de düzenlenecek resmi cenaze törenine katılacağını belirtti.

Erdoğan Kraliçe'nin cenazesine katılamayacak

 

Çavuşoğlu: Yunan halen kaşınmaya devam ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (14 Eylül 2022 21:38

    Katılımda özel maddeler var. kimse 1 kişi ile gelecek. özel oto yok, uçak helikopter vb yok. konvoy yok. korumalar ordusu yok. ingiliz halkı kraliçesine rahat ulaşsın ve trafik ulaşım sorunu olmasın diye özel maddeler oluştu. yani katılımda yapmak gerkelidi. bekledığım gibi bir takılım olmuş.