E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKorona virüs yolcu gemisi hisseleri için alım fırsatı demek---

Korona virüs yolcu gemisi hisseleri için alım fırsatı demek

Korona virüs yolcu gemisi hisseleri için alım fırsatı demek
03 Mart 2020 - 12:40 borsagundem.com

Korona virüs küresel yolcu gemisi turizmini oldukça olumsuz etkiledi. Yolcu gemisi hisselerindeki düşüş borsacılar için açık bir fırsat olarak görülüyor.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Korona virüs küresel yolcu gemisi şirketlerinin hisselerini oldukça düşürmüş durumda. Ünlü borsacı John Buckingham bu düşüşü bir fırsat olarak gösteriyor. Zira virüsün etkileri geçtiğinde yolcu gemilerinin yükselen popülaritesi yatırımcılara kazanç fırsatı sağlayabilir.

54 yaşındaki borsacı virüs risklerinin ortaya çıkardığı zorluklara rağmen önemli bir fırsat sunuyor. Buckingham özellikle yaşlı turistler için yolcu gemileri sürekli artan bir trend olduğunu hatırlatıyor.

"Asya gemilerinin yeniden konuşlandırılması için bir süre gerekebilir, bu da hisselerin fiyatlandırılmasında etkili olacaktır. Yani çok düşük gelire neden olan bir veya iki çeyrek geçirilebilir” diyen Buckingham 28 Şubat’ta yaptığı röportajda şu sözleri ekliyor:
"Soru şu andan itibaren üç ila beş yıl sonrasını ilgilendiriyor. Benim inancıma göre insanlar tekrar sefere çıkmaya başlayacaklar."

Otuz yıldır Amerikan borsalarında servet yöneticiliği yapan John Buckingham hemen hemen her türlü kriz ortamında bulunmuş. Buckingham yatırımcılara uzun vadeli yatırımlarda sabırlı olmayı tavsiye ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie03 Mart 2020 13:49

    Korona virüs ayağına ucuzlayan yolcu gemisi hisselerine binmem. Bilmediği hissenin kayığına binen bilmediği limanda iner demiş okie dokie.