E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüs New York'ta---

Korona virüs New York'ta

Korona virüs New York'ta
02 Mart 2020 - 13:03 borsagundem.com

Küresel bir tehdit haline gelen korona virüs dünyanın finans merkezi olarak görülen New York'ta da görüldü. Berlin ve Brüksel'de de korona virüs vakası tespit edildi.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dünya çapında 3 bin kişiden fazla kişinin ölümüne neden olan korona virüs Amerika Birleşik Devletleri'nin finans başkenti New York'ta görüldü. New York'ta ilk korona virüs vakası rapor edildi. Bloomberg'in haberine göre Almanya'nın başkenti Berlin'de ve AB'nin başkenti olarak görülen Brüksel'de korona virüs vakası görüldü.Hindistan'da biri başkent Yeni Delhi'de olmak üzere iki korona virüs vakası tespit edildi.  

New York Sağlık Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre Covid-19 virüsü New York şehrinde tespit edildi. Twitter üzerinden yapılan açıklamada hastayla yakın ilişkide olanların gerekli testlerden geçirildiği ve hastalığın yayılmaması için gerekli önlemlerin alınacağı bildirildi.

İşte o tweet:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsa02 Mart 2020 19:50

    Hayaller Toyota Corona gerçekler Virüs  Corona! :D  :D  :D  :D 

  • Abi..02 Mart 2020 14:03

    Abi corona geliyormuş, dikkat et dedim.. ya borç harç içindeyim. evde karıyı görmüyorum ha bire çalışıyoruz : )) corona görecek zamanım yok dedi. 12saat çalış akşam eve sabaherkenden işe...corona Türkiyede barınamaz... millet eve gidiyor. mesela, en son hangi ülkeyi ziyarete gitiniz? ömrünüzde gittiniz? yada hangi şehre gittini ))

  • !!!02 Mart 2020 14:50

    Gitmeye gerek yok geliyrolar zaten