Yazdır

Korona virüs New York'ta

Tarih: 02 Mart 2020 - 13:03

Küresel bir tehdit haline gelen korona virüs dünyanın finans merkezi olarak görülen New York'ta da görüldü. Berlin ve Brüksel'de de korona virüs vakası tespit edildi.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dünya çapında 3 bin kişiden fazla kişinin ölümüne neden olan korona virüs Amerika Birleşik Devletleri'nin finans başkenti New York'ta görüldü. New York'ta ilk korona virüs vakası rapor edildi. Bloomberg'in haberine göre Almanya'nın başkenti Berlin'de ve AB'nin başkenti olarak görülen Brüksel'de korona virüs vakası görüldü.Hindistan'da biri başkent Yeni Delhi'de olmak üzere iki korona virüs vakası tespit edildi.  

New York Sağlık Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre Covid-19 virüsü New York şehrinde tespit edildi. Twitter üzerinden yapılan açıklamada hastayla yakın ilişkide olanların gerekli testlerden geçirildiği ve hastalığın yayılmaması için gerekli önlemlerin alınacağı bildirildi.

İşte o tweet:

We are announcing the first positive case of #COVID19 in New York City. We have already identified close contacts of the individual, who may have been exposed, and will take appropriate measures to prevent the spread of COVID-19: https://t.co/AKpJIDztv1. pic.twitter.com/2GiXPoEAY3

— nycHealthy (@nycHealthy) March 2, 2020

Site adresi: https://www.borsagundem.com/haber/korona-virus-new-yorkta-1473854