E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKonya'da tehlikeli gerginlik! 200 kişi...---

Konya'da tehlikeli gerginlik! 200 kişi...

Konya'da tehlikeli gerginlik! 200 kişi...
03 Kasım 2017 - 23:24 borsagundem.com

Konya'da kalabalık bir grup, taş ve sopalarla Suriyelilerin ev ve iş yerlerine saldırdı. Polisin müdahalesiyle kalabalık dağılırken, saldırıda 1 Suriyeli yaralandı

Bugün saat 20.00 sıralarında Konya merkez Karatay İlçesi Şems Tebrizi Mahallesi’nde tehlikeli bir gerginlik yaşandı. Bölgede oturan yaklaşık 200 kişi, bir araya gelip mahallede oturmasını istemediklerini belirttikleri Suriyelilere ait ev ve işyerlerine taş ve sopalarla saldırdı.

Camları kıran kalabalık ev ve iş yerlerine girip eşyaları dağıtarak, zarar verdi. İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

20 EV HASAR GÖRDÜ

Polisin müdahalesiyle grup, sokak aralarına kaçarak dağıldı. Olayda 20 ev ve işyeri zarar gördü, Suriye uyruklu bir kişi de başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Tehlikeli gerginlik: 200 kişiyle saldırdılar

Mahallede yoğun güvenlik önlemi alan polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk04 Kasım 2017 11:39

    Oy uğruna,abd istedi diye suriyeyi bölmeye çalışanlar dilerim sizin ve size oy verenlerin yuvası yansın,

  • bu dünyadan biri04 Kasım 2017 01:42

    kendin gibi olmayana yapılan saldırılar ne ilktir ne de son olacaktır. ülkedeki alevi, kürt düşmanlığı, avrupada türk düşmanlığı, amerikada zenci düşmanlığı, filistinde Yahudi düşmanlığı, israilde Müslüman düşmanlığı hepsi insanın egosundan kaynaklanır. kısaca benim gibi değilsen öl denmektedir.

  • KADİR SEVGİN04 Kasım 2017 00:37

    yazıklar olsun bunu yapanlar provaköterdürler .

  • Murat03 Kasım 2017 23:54

    Sayin kadir ekici haklisin ben konyadayim senin gibi dusunuyorum. Merhamet hamurumuzda var. Ne yapalim. Ama olanlar da bizim halkimiza yakismamis. Provakasyona gerek yok

  • kadir ekici03 Kasım 2017 23:35

    ramazan ve kurban bayramında 700 000 suriyeli suriyeye gidiyor bayramını yapıyor ve geri dönüyor. demekki suriyede kalabilirler.