E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKonyaaltı sahili bomboş kaldı!---

Konyaaltı sahili bomboş kaldı!

Konyaaltı sahili bomboş kaldı!
21 Haziran 2016 - 21:03 borsagundem.com

Turizm tarihinin en kötü haziran ayını yaşayan Antalya'da, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin akın ettiği dünyaca ünlü Konyaaltı sahili, bomboş görüntüsüyle dikkati çekiyor.

Turizmin başkenti Antalya'da Rusya krizi ve Avrupa pazarındaki ciddi düşüş, 'sezonun ilk ayı' olarak adlandırılan hazirandan itibaren kendini daha çok hissettirmeye başladı.

Hava sıcaklığının 41 dereceyi bulduğu Antalya'da Ramazan ayının etkisi, turizmdeki kötü gidişat, Avrupa Futbol Şampiyonası gibi etkenlerle birleşince, her yıl bu dönemlerde binlerce yerli ve yabancı turistin akın ettiği Konyaaltı sahilini de etkiledi.

En sakin günlerini yaşayan Konyaaltı sahilinde bugünkü görüntü kış aylarını andırdı. Otel ve turizm firmalarının şezlongları boş kalırken, aşırı sıcak nedeniyle çok az sayıda Antalyalı serinlemek için denizi tercih etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaan21 Haziran 2016 21:57

    çoooook iyi olmuş, fahiş fiyatlarla şezlong ve şemsiye satan, suyu 3 tl ye ,tostu 10 tl satacak adam bulmazsın artık..... batın beter olun böyle ohhhhh içimin yağları eridi, kendi ülkemizde yabancı konuma Suriyeliler gibi dilenir hale geldik . konut fiyatlarını da araplara göre ayar çeken emlak söktörü de tez zamanda batar inşallah AMİN

  • Ali Kemal Yıldız21 Haziran 2016 21:35

    Aşırı sıcaklar var , kelleyi şerifi haşlamaya gerek yok.