E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKoç: FETÖ hala futbolun içinde---

Koç: FETÖ hala futbolun içinde

Koç: FETÖ hala futbolun içinde
07 Mart 2021 - 10:06 borsagundem.com

Türkiye'de saha dışında çok şey olduğunu dile getiren Ali Koç, yeniden aday olup olmayacağı sorusunu da yanıtladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çocukluğu, hayatı, Fenerbahçe yönetimine girişi, başkanlık sürecine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. "Fenerbahçe yönetimine nasıl girdiğini anlatan Ali Koç, “Bir gün Çırağan'da, bir düğündeyiz. Aziz Başkan, 'Yönetime girer misin?' diye sordu. Ben de kabul ettim ama bizim ailemizde böyle bir kültür yok. Bunu ailemden kimseye söylemedim. Kongreye yakın abim sordu, yok dedim. Pazar sabahı bir bakıyorlar, yönetimdeyim" dedi. Bir televizyon kanalında konuşan Koç, “3 Temmuz'un bize verdiği maddi ve manevi zararlar devam ediyor. Birtakım yönetimsel yanlışlar da yapıldı. Benim ve Aziz Başkan arasında yaşananlardan sonra, aday olmaya karar verdim. Planlanmış değildi, bir olay, diğerine götürdü ve bugünlere geldik. FETÖ denen alçak örgütün saldırısıyla bir dönem yaşadık. Yöneticilerimiz haksız yere gözaltına alındı. O dönemde de önümüzü kesmek istediler ama başaramadılar. O dönem, o örgütün her yere sızdığı dönem ve biz bir başımıza kaldık. Düşenin dostu olmaz ya, onu yaşadık" diye konuştu.

BU ÖRGÜTÜ TEMİZLEYİN, YOKSA…
"12 Mayıs 2012 de FETÖ kumpasıdır. Olaylar maç öncesinden başlıyor. Bir gaz kokusu daha maç öncesinden var. Maç bitince, polisler Fenerbahçe taraftarını kışkırtmak için birden bire Galatasaray takımının etrafını çevirdi” diyen Koç konuşmasına şöyle devam etti: “Onlar da kutlama yapıyorlar. Kalkanlarla seyircilere gitmeye başladılar. Müthiş gaz sıkılıyor. Ben de sahaya indim. Polislere durun diyorum. Resmen seyirciyi sahaya indirdiler. FETÖ, Türk futbolunun hala içindedir. Yakın zamanda çok yeni şeyler çıkacak, göreceksiniz. Devlete çağrıdır, bu örgütü futboldan temizleyin. Geçmişte yaşanılanlar toplumsal kaos yaşattı."

YENİDEN ADAY OLACAK MI?
“Yeniden aday olacak mısınız” sorusuna net yanıt vermeyen Ali Koç, "Bu seçim döneminde ne olacağını kendim açısından bilmiyorum. Ben olayım, olmayayım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak isimler bir an evvel çıksın. Ne kadar çok aday, o kadar iyi. Benim seçim döneminde yaşadıklarımı kimse yaşamayacak" dedi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert sözler: Utanmadan çığırtkanlık yapıyorlar

Kulüpten açıklama geldi! Mesut'tan kötü haber

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.321.526
Toplam Adet: 2.555.249
Ağırlıklı Ort.: 89,92
ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş n08 Mart 2021 00:31

    Bukalemun lar itirafcilar güya onlara inananlar ağlayanlar gülen Ler var oldukça bu ülkede feto bitermi?

  • ışın Özdemir07 Mart 2021 22:00

    Fetönün siyasi ayağı temizlenmeden bu ülkede fetö bitmez.tabii futbolda bunun içinde

  • Bir yorum07 Mart 2021 20:00

    Derdin Fb yi satın alıp ömür boyu başkan olmak ise hiç uğraşma!  Fto itleri alamadı ise sen de alamazsın!  Sakıncalı olduğu için söylemiyorum.   Israr ile borçlandırılan başta İstanbul kulüpleri olmak üzere gidişat onu gösteriyor.  En sonunda icra iflastan bir çok kulüp özel  şirketlere  satılacak gibi görünüyor.  Kulüp başkanlarının sorumsuz savruk harcamaları ipe sapa gelmez açıklamaları hakikaten insanları futboldan soğuttu.

  • İbrahim Solak07 Mart 2021 17:29

    Sonunda itiraf etti, Pensilvanyanın talimatıyla başkan olduğunu.

  • soner07 Mart 2021 16:36

    Ne diyor bu adam yaa..Hani bir sezonda 30 gol atacak adam aldırdın. Hani bunun yanına da  15 gol atacak adam aldırdın. Aldırdığın adamlar çöp çıktıysa burda başka takımlara çamur atma. Transferi yönetemiyorsun çoluk çocugun eline bırakıyorsun. sonra başka takımlara çamur atıyorsun. Evet doğru fetö futbolun içinde. Ama bi sor bakim kendine neden içinde. Fetöcü hakimleri savcıları kim fb ye üye yaptı. Önce bunları sorgula. Sonra başkalarına çamur at.

  • spor07 Mart 2021 16:17

    BEŞİKTAŞ 1 ..0 YENMİŞTİ RAKİBİNİ FAKAT GASARAYA 8 GOL LAZIMDI  ŞAMPİYONLUK İÇİN  RAKİP ANKARAGÜCÜ KALADE ZALAD VARDI VE ÖYLE BÖYLE DERKEN 8...... GÖLÜ YEDİLER  GALASARAY  AVARAJLA ŞAMPİYON OLDU YORUM SİZLERİN 

  • Kamil Kurtyemez07 Mart 2021 15:29

    En son konuşacak kişi sen ve takımın. Mücadeleye kendi takımından başla. Algı oluşturma. Bak işine.

  • Bahri07 Mart 2021 15:20

    Alt yapıdan fenerlilerle yürümezsen böyle olur adammı bitti abuk subuk mücadele etmeyen bisürü topçu aldın hepsi poçu çıktıAllt yapı ile güçlene bie fenerbahçe gönülden fenerli istiyoruz

  • Rahmetli07 Mart 2021 14:10

    Mustafa'ya hiç çekmemişsin.Takımda olmaması gereken kim varsa topladın

  • emre'den başka07 Mart 2021 14:06

    elemanlar da var,onları da al FB.ye

  • Remzii07 Mart 2021 12:33

    Pazar pazar iyi güldürüyorsun milleti. Başkanım bu sene takım şampiyon olacak mı transfer limitlerini biraz daha arttırıp 2-3 tane daha transfer yapalım mı. Yoksa hakemcamiasından özellikle mhk den maçlara müdahele için daha fazla adam ayarlayalım mı. Ligde en fazla taraflı maç alan oynayan takımına biraz daha maç oynatalım mı. Hakemler ve diğer takımlar için televizyonlarda tekrar tekrar pişkince açıklama yapıp Fenerbahçe haksızlığa uğradı diyelim mi. Hükümetle yaslanıp ya şu borçlar konusunda bize yardımcı olun takım batıyor diyelim mi.

  • reis07 Mart 2021 12:09

    her basarısız ve basiretsizin sığınıp sarıldıği kelime. bizde yuttuk.bütün yetki elinde olan insanları ucuz işçiliği..

  • Ziver07 Mart 2021 11:27

    Bu şahış Fetö fb ye operasyon düzenlerken fb den ilk kaçan şahıs değil mi

  • Tr ylmz07 Mart 2021 11:25

    Transfere devam başkanım yardım kampanyalarına devam bu yıl şampiyon olunamazsa maliyet hesabı yapıldımı ki siz ülkemizin en başarılı iş adamlarındansınız koç şirketlerinde 1 krş hesapsızca sarf ediliyormu başkanım ;(

  • Bir yorum07 Mart 2021 10:56

    Öyle sallama ile olmaz!  Delilleri toplayıp ardışık ilişkileri  belgelendirmek senin için çok mu zor?