E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKulüpten açıklama geldi! Mesut'tan kötü haber---

Kulüpten açıklama geldi! Mesut'tan kötü haber

Kulüpten açıklama geldi! Mesut'tan kötü haber
04 Mart 2021 - 23:54 borsagundem.com

Antalyaspor maçının 67. dakikasında sakatlanarak sedyeyle oyunu terk eden Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'in sahalardan en az 1 ay uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, Antalyaspor maçının 67. dakikasında sakatlanarak sedyeyle oyundan çıktı. Fenerbahçe'den konuyla ilgili açıklama geldi.

EN AZ 1 AY

Antalyaspor maçında sakatlık yaşayan ve sedye ile sahadan ayrılan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

MR SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kulüpten yapılan açıklamada, Mesut Özil´in Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde çekilen MR'ında; ayak bileği iç ve dış yan bağlarında kısmi yırtıklar ile ayak bileği iç-dış malleol kemiklerinde yoğun ödem gözlendiği belirtildi. Yıldız futbolcunun 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada, Fenerbahçe fırsat tepti

 

Ağaoğlu: Şikayet anlamında bir başvuruyu FIFA'ya yapıyoruz

 

PFDK'ya sevk edildiler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seyirci07 Mart 2021 11:19

    Türkiyede hakemler teknik oyuncuyu sevmez kazma oyuncuların onları biçmesini sadece izlerler. Sakatlayanda sakatlanan kadar sahalardan uzak kalırsa futbol daha güzel ve görsel olur.