E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKızılbük GMYO'nun projeleriyle alakalı mahkeme kararını verdi---

Kızılbük GMYO'nun projeleriyle alakalı mahkeme kararını verdi

Kızılbük GMYO'nun projeleriyle alakalı mahkeme kararını verdi
06 Mart 2024 - 10:53 borsagundem.com

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projeleriyle alakalı yapı ruhsatlarının iptali amacıyla Marmaris Belediyesi aleyhine açılan davayı mahkeme reddetti.

Kızılbük GMYO, Kızılbük Thermal Wellness Resort projeleriyle ilgili önemli bir açıklamada bulunarak Marmaris,, Kızılkum’daki projelerin yapı ruhsatıyla alakalı açılan davada mahkemenin iptal talebini reddettiğini duyurdu.

Şirket, 20.11.2023 tarihinde yaptığı açıklama ile Marmaris,, Kızılkum’daki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projeleriyle ilgili olarak, yapı ruhsatlarının iptaline yönelik Marmaris Belediyesi’nin aleyhine Muğla 2. İdare Mahkemesi'nde dava açıldığını duyurmuştu. Bugün yapılan açıklamada da mahkemenin iptal talebini reddettiği belirtildi.

Bu karar, Kızılbük GMYO için önemli bir gelişme olarak değerlendirilmekte. Karar ile şirketin projeleriyle alakalı önemli bir belirsizlik aşılmış oldu. Kızılbük GMYO, bu dava sürecinde müdahil olarak gerekli yasal itiraz haklarını kullanmış ve bu süreci aktif olarak takip etmişti.

Öte yandan mahkeme kararına karşı davacı tarafın üst mahkemeye itiraz hakkı bulunuyor. Yasal yollar tamamlandıktan sonra karar kesinleşmiş olacak.

Marmaris Kızılbük Projesi’nde inşaat durdu

 

Mahkemenin Kızılbük kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 24,10
En Yüksek: 24,40
En Düşük: 23,60
Değişim 1,60 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,35
İşlem Hacmi 54.808.766
Toplam Adet: 2.291.898
Ağırlıklı Ort.: 23,97
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ergün sağlam 07 Mart 2024 11:15

    3 yıldır bu hissedeyim ana paramı bile kurtaramadım inşallah

  • Tan esmer06 Mart 2024 14:19

    Belediyenin Marmaris'te kaçak villalara kaçak katlara izin verdiğini tüm Türkiye biliyor kizilbuk yapı ruhsatlı bir yer rant alamadığı için belediye bu Halk için yapılan TC vatandaşı faydalanmasin diye Marmaris halkı sadece bu yerin sahibi değildir şikayetçi olanlarin derhal mal varlıkları incelenmeli köylü ise tüm arazileri araştırmalı hazine arazileri üstüne yapılan tüm köylülerin arazileri geli alunmali belediyenin derhal müfettiş tarafından denetlenmesi için Sinpaş GYO inşaat st avukatlari devreye girerek gerekli işlemleri yapmali

  • Uğur Şahin 07 Mart 2024 17:02

    Hadi yürü anca gidersin

  • M.karaca06 Mart 2024 11:13

    Yatırımcısı kan ağlıyor resmen yazık bu insanlara. Şirket kesinlikle bir el atmalı bu işe

  • Tan esmer06 Mart 2024 14:20

    Kesinlikle