E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırı sonrası art arda tepkiler---

Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırı sonrası art arda tepkiler

Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırı sonrası art arda tepkiler
21 Nisan 2019 - 15:29 borsagundem.com

Şehit er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir grup tarafından protesto edilerek yumruklu saldırıya uğramasına ilişkin siyaset dünyasından art arda tepkiler geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının olduğu bir grup tarafından protesto aşamasında yumruklu saldırıya uğradı.

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı ilerlemesi siyaset dünyasından art arda tepkiler geldi.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TAN AÇIKLAMA

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ'daki temaslarda toplantı gazetecilerin Kılıçdaroğlu'na saldırıya yönelik toplantılar hakkındaki sorularında, siyasette farklı görüş ve tartışmalar olabileceği ancak bunların hepsinin sözle ve fikirle olduğu söyledi.

Bu tür hadiselerin siyasetçilere ve kimseye karşı olmadığının vurgulandığını vurgulayan Şentop, "Bunu yapanların provokasyonunda olduklarını düşünüyorum. Arkasını planlıyorsanız da çıkarıldıklarında kanaatindeyim. En kısa zamanda bunu temenni ediyorum." diye konuştu.

İBRAHİM KALIN: HUKUK DIŞINA ÇIKILMASINA MÜSAADE EDİLMEYECEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı sonrası şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, geçmişin diliniimi iletiyor. Şiddet, demokratik bir hak arama ve inceleme yapma imkanı olamaz. Kimsenin hukukun dışına çıkmadan müsaade edilmeyecekti. Gerekli hukuki düzeyde başladı."

ADALET BAKANI GÜL: SİYASETE GÖLGE DÜŞÜRMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Adalet Yemeği Abdulhamit Gül, Twitter'da yapılan saldırıya gitmekte şu ifadeleri kullandı:

Samanyoluhaber.com "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik menfur saldırılarını kınıyor, geçmişi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddetin hiçbir türünün demokratik siyasete gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz!"

BAKAN SOYLU: YAPILAN SALDIRI KABUL EDİLEMEZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının kabul edilemeyeceğini ve tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi.

NUMAN KURTULMUŞ: SON DERECE ÜZÜNTÜ VERİCİ

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş "Sayın Kılıçdaroğlu'na karşı saldırıyı sonlandırarak son derece üzüntü verici ve asla kabul edilemez" dedi.

ÖMER ÇELİK: SORUMLULAR AÇIĞA ÇIKARILACAK

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya gittiğinde söyledi:

"Her türlü şiddet eylemini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyoruz. Hukuk dışına çıkmaya kimsenin hakkı yok. Şiddet bir hak arama ya da protesto yolu bulunmuyor. Sorumlular açığa çıkarılacak ve gerekli yasal işlemlere ulaşmaktır."

MUSTAFA YENEROĞLU: ŞİDDETLE KINIYORUM

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Twitter aracılığıyla yapacağımız açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın @kilicdarogluk 'in yapılması saldırıyı şiddetle kınıyorum. Üzgünüm ve kızgınım. Geçmiş olsun. Şiddet dilinin sokak fiili şiddet ürettiği şaşıracaksınız. Başta biz siyasiler olmak üzere herkesin sorumluluğu büyük.

KARAMOLLAOĞLU: SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERİ KINIYORUM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından üye paylaşımda, "Kılıçlaroğlu'na yakın bir zamanda şehit cenazesine katılıyor ... ... Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dilekimi iletiyor ve bu saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'nın üyeliğini dile getirdi. kamplaşma ancak ülkemize zarar veriyor. Biz birlikte Türkiye'yiz, farklılıklarımızla bir arada yaşayarak güçlü olabiliriz "ifadelerine yer verdi.

LEVENT GÖK: KEMAL BEY İYİ

CHP'li Levent Gök, Çubuk'taki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıya başkanlık, '' Yaşanan arbedede hepimiz bir yere savrulduk. Kemal bey iyi, güvenli bir yere alındı. Soğuk kanlı olmasıyız. Genel başkanımız bir açıklama yapalım '' dedi.

Binali Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na saldırı açıklaması

Şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissettiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Gün ayrışma günü değil, teröre karşı birlik olma günüdür. Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Beştepe dakika bir dakika bir takip ediyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Yönelik saldırıyı Cumhurbaşkanlığı yakından takip ediyor.

Başkankanlığı Özel Kaleminden görevliler CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun özel kalem müdürlüğü yetkilileri arayarak son durumla ilgili bilgiler anlıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Kılıçdaroğlu'nun olayı yerinden güvenli bir şekilde ayrılmasının şartlarını açıklamak için talimatlara yönlendirilmesi kaydediliyor.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da şu anda dakikalarda Kılıçdaroğlu'nun da yanında bulunuyor.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliğinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk ilçasında şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlandığı bildirildi.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik protesto eylemi önündeki protesto eylemi ön hedef odaklı yönetim kurulu planında olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanmıştı." ifadesine yer verildi.

Ankara Valisi Şahin de açıklamasında "Kılıçdaroğlu ile ilgili tüm güvenlik önlemleri alındı. Takviye kuvvetleri yönlendirildi, bir güvenlik sorunu şu anda yok" dedi.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'ta katlandığı, şehit Yener Kırıkcı'nın cenaze namazı orada çalıştıdığı üzerine basıldığı duruma başladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, AA muhabirine açıklama açıklaması, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıyla ilgili başlatılıyor, olayın terör bağlantısı ya da provokatif bir eylem olup olmadığına onu yönlendirdi.

TÜSİAD'dan kınama

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kaslowski, "Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı toplumsal birlik ve çoğulculuğumuzu güçlendirecek saygılı siyasi tutum ve söylemlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. ?Terörizm ile ancak iktidarıyla, muhalefetiyle ve toplumun tüm kesimlerinin ortak mücadele ruhuyla mücadele edebiliriz. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (54)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.23 Nisan 2019 20:03

    BİR DAHA FİZİKİ DEVLET BÜYÜKLERİNE SALDIRI OLUR İSE KORUMALARIN SALDIRANLARI VURMA YETKİSİ OLMALIDIR Neredeyse linç edeceklermiş böyle saçma koruma olmaz

  • illaki22 Nisan 2019 13:58

    illaki bişe atacaksanız biririnize, lütfen çiçek atın. çiçek...

  • JBT 22 Nisan 2019 07:56

    Dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak her şey......

  • millet22 Nisan 2019 00:05

     kılıçdaroğlu nun  hendek kazan arkadaşlar sevgisi ne  vadantaş kabul etmediği için tepki gösrermiş  olabilir.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ATASÖZÜ nün anlamı Kimlerle arkadaşlık yaparsanız, kimlerle oturup kalkarsanız, onların ahlâkından size, bir şeyler geçer. İnsan, beraber bulunduğu kişilerden etkilenir.

  • vatan22 Nisan 2019 08:36

    hendeklerın kazılmasına goz yumanların sevgısı nolcak

  • Kartalgöz 21 Nisan 2019 23:26

    Adamlar seçimden önce bile bu CHP lileri tehdit etti mi etti ankara da bilecek istanbulda bilecek bizim oyunuzla geleceksiniz dediler mi dediler her defasında PKK terör örgütü değildir dediler PKK ya CHP Yeni parti, Saadet partisi destek verdiler,Namuslarını şereflerini hiçe saydılar bugün savaş çıksa yine cepheye yine biz koşarız Mustafa Kemal Atatürk kalksa eminim bugün bu CHP lileri başta asar keser siz nasıl cumhıriyetcisiniz der bunların vatan sevgisi nasıl bişey anlamak mümkün değil..En Güzeli Yaradana Havale etmek en iyisini O bilir...

  • şehide ayıp21 Nisan 2019 21:32

    şedite yapılan bu ayıp affedilemez.Milletin şehidi defin ve dua beklerken, kendini bilmezler küfürler ve hakaretlerle, cenaze merasiminde dinende, ahlaken de, insanlık namına da terör estirmiştir. bu işi organize eden çeteci 3- 5 kişi cezasını çekecektir...Atıyorum chp linin çocu şehit olunca, akplileri kovalım, mhp ll aile çocu şehit olunca iyi partilileri kovalım. hdp li ailenin çocu şehit olucan chp lileri kovalım. anaplının çocu şehit olunca cenazeden tüm partilileri kovalım...  böyle saçma iş mi olur ??? pkk feto abd israil almanya esad ygp zaten istedikleri bu ayrışma deil mi ? Efendiler aklınızı başınıza toplayın... siz birbirinizi yerseniz son kalanıca belirttiğim ecnebi ve gavurlar yer ne bayrak, ne toprak uşak olursunuz gavura....Okuyun fatiha şehidimiz ruhuna.Utanın çanakkaledeki dedenizden, 

  • hoca21 Nisan 2019 21:11

    o yumruğu atan kişi cehenneme gidecek, onu savunanlarda

  • mehmet yılmaz22 Nisan 2019 14:52

    kandilin hocasımısın ?

  • Haydar alir22 Nisan 2019 07:48

    Abartma aq sende

  • Tam21 Nisan 2019 20:49

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün dediği gibi KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR nokta..........

  • şehide saygı21 Nisan 2019 20:45

    Mağdur olanın suçlandığı tek ülke olduk,birileri itlerini sokağa saldı sonuç bu,şehitlere saygısızlık yapanlara eleştiri dahi yapamayan yularlılar utanın biraz utanın 

  • Ekol21 Nisan 2019 20:32

    ÇUKURLARA SES CIKARMAYANLAR HABURDA Kİ REZALET DİYARBAKIR MEĞRISI KIMLER NUNLARA GÖZ YUMDUYSA SİVRİ DILLERIYLE MILLETI AYIRY EDENLER BUYRUN BEYLER

  • Rt21 Nisan 2019 20:02

    Darbe girişiminin arkasındaki adalar yaptirmistir yada o zihniyeteki beyinler yapmistir

  • oyunlar21 Nisan 2019 19:50

    vatan ve millet sevdalısı herkes şehit cenazesine gidebilir. milletin şehidi bu, 3 - 5  pravakatör bunlar. Köyle bağlantısı bile yok

  • HALİL TÜRK21 Nisan 2019 19:27

    kılıçtaroğlu bu cenazeye bu olayların çıkacağını bile bile geldi malesef.

  • Ahmak group sizi 21 Nisan 2019 20:49

    Neden ki bu cenazelerin sorumlusu o mu6?nasıl bir zihniyet ve düşünce bu?

  • HALİL TÜRK21 Nisan 2019 19:25

    aslında hiç bir chp lilerin ve kılıçtaroğlu nun tüm şehit cenazelerine katılmamaları gerekmektedir.çünkü. kılıçtaroğlu ypg ve pkk biz terör örğütü olarak görmüyoz demişdi.kayıtları vardır. o zaman bu şehitleri kim yaptı .eğer bu cenazelere katılıyorlar ise chp de ard niyet vardır.gitsinler ittifak yaptıklarının cenazelerine katılsınlar.

  • Fadil21 Nisan 2019 19:05

    Ic işleri bakanı istifa etmeli ve söylemlerinden dolayı yargılamamalıdır!

  • Ovacikli21 Nisan 2019 19:15

    Daha neler..

  • bizans oyunları21 Nisan 2019 19:00

    bunlar bizans oyunları, ergenkonda da, balyozda da, gördük yaşadık. bazı kişi ve kişiler bizans oyunları ile kendince tablo çizmek istiyor.Halk kardeştir. kardeş olan halk birbirine şiddet etmiyor buna rağmen...çıldıracaksınız çıldıracaksınız bu millet yine biribirine düşmeyecek. Amaç aynı saatlerde istanbulda ki milyonlarca kişiden oluşan kalabalığı galyana getirmekti belliki... Ama halk oyunu bozdu... Halk oyunu kuranlara da gerekli cevabı sandıklarda vermeye devam edecek... gelir musluğu kapananalar birbir kudurmaya devam edecekler. Halk kardeşdir kökenlerimiz başka olsada. Bayrağımızda camimizde devletimizde bir. Allah İyilerin yanında olsun her daim.

  • Trol21 Nisan 2019 18:51

    Utanmaz trollerin suyu kesilmemiş hala.

  • Misafir21 Nisan 2019 18:51

    Cemalettin, cafer ve m ali rumuzlu şahıslar ana muhalefet liderinin bir gurup eşkıya ve haydut tarafından linç edilmek istenmesini haklı gösterecek ne var? Hangi akıl sizi bu haydutları savunmaya zorluyor., siz kimin tetikçiliğini yapıyorsunuz?

  • Hakan21 Nisan 2019 19:57

    Cafer anladık sen yevmiyelisin kardeş haburdan giren pkk lıkarda bile bile alındı bak şehitlere kardeş sizin 16 yıl yalvardığınız hocanız içine etti memleketin anldık utanma arlanma yok sende

  • CAFER KILIÇ21 Nisan 2019 19:18

    sen neden rahatsız oldun.kılıçtaroğlu demedi ypg pkk terörist örğüt olarak görmüyoruz demedi.peki bu şehitleri kim yaptı sen ve benmi yaptık.bunları savunan ve işbirlikcisi kılıçtaroğlu bunu bile bile bugün şehit cenazesine kaos çıkarmak için gitmiştir.sonra imamoğlu daha yasal olarak başkan değil iken ve daha kanunu süreç işliyor iken sürekli çıkıp milleti bir birlerine kırdırmaya çalıyoyor peki bunlar neyin nesi.bugünki şehit törenlerinde chp veya birisinin bu törenleri kazılmasında böyle olayların çıkacağını kılıçtaroğlu da biliyordu daha ilkokula giden çocuklarda neden geldiler chp liler.peki sen kimin tetikcisisin.

  • Mehmet Ali 21 Nisan 2019 18:26

    PKK ye ypg ye sırtını dayıyanlar la iş tutanlar onları övenler ve sahip çıkanlar. 15 temmuzda kaçanlar ve tiyatro diyenler şimdi iştuttukları teröristlerin şehit ettiği askerimizin cenazesine ne sebebe gelir. Bak hdp den hiç gelen varmı. Onlar terörist cenazesine gider. 

  • Kartalgöz 21 Nisan 2019 23:07

    Çok güzel dedin kardeşim anlayana

  • Ahmak group sizi 21 Nisan 2019 20:53

    Vatan görevinde ölenler her vatan evladı tarafından uğurlamaya gelebilir habura gelince davul zurnayla gecirdiginizive Ankara 'da barzani bayrağı çektiğinizi unutmadık vatan haini kim daha iyi biliyoruz biz...

  • Osmanlı21 Nisan 2019 19:33

    Dostum,  ne  kadar vatan haini terörist var  görüyor musun!  GERÇEKLER ağır geldi,  yorumuna  olumsuz oy veriyorlar.

  • CAFER KILIÇ21 Nisan 2019 18:05

    chp nin ATATÜRK ün ağzına almak ve onu siyasete alet edemez.çünkü bu ülkeyi parçalamak ve yıkmak isteyen ve şehit eden  pkk/ypg ye bunlar terörist değil ve biz bunlarlar ittifak yaparız demek TÜRK milletinin aklı ile alay etmekttir.şehitleri kim yaptı sayın kılıçtaroğlu bunlar yapmadımı.sen tarafını seçtin millet seni ve chp yi artık şehit törenlerinde cenazelerinde görmek istemiyor.ama sen bile bile ortalığı karıştırmak için geldin.

  • cemalettin uncuoğlu21 Nisan 2019 17:55

    kılıçtaroğlu bu cenazeye bile bile gitti bence.ona saldıranlar planlı değildi.saf ve bu memleketi için canını seve seve verecek yoksul  gariban köylü vatandaşlarımız idi.zaten chp nin bundan sonraki amacı bu tür kirli oyunlar ile ülkeyi kaosa sürüklemektir.bu saldırının asıl sebebi sen ve partinin pkk ve ypg lilere terörist diyememen ve bu mehmetcikleri öldürenlere.sonrada çıkış nara atıyorsun.bu millet bunları asla unutmak yargı önünde kılıçtaroğlu sende ve bu ülkeye zarar verenler hesap verecek birgün.

  • Onur 21 Nisan 2019 17:15

    Sürekli nefreti kimin yükselttiğini kimin bunkara neden olduğunu herkes tahmin edebiliyor

  • yeter21 Nisan 2019 16:39

    atık yetmedimi ? sandık başında yaşamını yitiren yurttaşlar..., şimdi meydanda bazı kişilerin o köylü olmadıgı halde yaptığı şehit cenazesindeki provofatif eylemler.... Bu milletin hani şehit cenazesinde bu tip eylem oldu ? siyasilerinde diline uslubuna sahip çıkması lazım. Halk kardeş gibi yaşıyor zaten. bazı çetecilerin bu tip eylemleri kabul edilemez. yargı hukuk bu provakasyon eylemıne cevabını sert vermelidir. Köylü şehit vermiş, memlekete millete, onun acısını paylaşmak gerekirsen, bazı kişilerin oyunları ile millet birbirine düşman ediliyor. yazık

  • tarık21 Nisan 2019 16:30

    bır sıyası partı şıderını terorıst ılan edersenız cehaletın oldugu ulkemız ınsanı onu terorıst olarak gorur ve saldırıya gecer

  • tarık21 Nisan 2019 17:09

    meclısı hdp ye acan kım bu terorıstlerın meclıse gırmesını saglayan kım ben daha hep kapatıldıgını hatırlıyorum cozum surecı adı altında yerorıstlerle pazarlık yapan kım surda hendeklerı gorup mudahale etmeyen sonra 700 askerımızın sehıt olmasına sebeb kım kım kım

  • Mesut21 Nisan 2019 16:56

    Kimse ilan etmiyorki aleni kendileri bunu uygulamıyormu? Pkk ya ypg ye terör örgütü diyemiyorsunuz

  • Osmanlı21 Nisan 2019 16:46

    zaten terörist!  teröristle kim işbirliği yapar?  onlardan olan yapar.    ben teröristsem  teröristlerle işbirliği yaparım.  terörist değilsem,   terösit ile teröristi destekleyenle  ne işim ola????

  • Seçmen21 Nisan 2019 16:28

    Soylu ve rte nin kin üzerine kurulu kutuplsştırıcı söylemleri ile tetikçi medyanın söylemleri meyvelerini veriyor ve bu ülkede ana muhalefet lideri eşkıyalar tarafından darp ediliyor.. bravo!!!!!

  • Cengaver.21 Nisan 2019 16:25

    Keşke 80 yaşındaki kadını copla iten cengaverler buradada olsaydı.

  • qqq21 Nisan 2019 16:21

    4 şehitimizden sonra mutlumusun diye manşet atan medya ve akp yanlısılarına şimdi de ben diyorum mutlumusunuz ????bu ülkede insanları kutuplaştırarak oy almayı düşünüyorsanız artık taakke düştü kel göründü yemezler canım yemezler

  • Helin21 Nisan 2019 16:33

    Pkk yı ayıracağızda ötekileştireceğizde terörü cilalayanlarıda kötüleyeceğiz kürtler kardeşlerimizdir pkk ve destekleyenler değildir

  • Necmi21 Nisan 2019 16:20

    Gerçek provakatör Kılıçdaroğludur neişin var orada sen git pkkya dua et sana kim inanır herdaim pkk lıyı koru sonra şehit cenazesine git bilerk mi yapıyor bu saçmalığı

  • enis21 Nisan 2019 16:56

    PKK yı bir iken bin yapan senin partin değil mi?  Açılım saçılım furyasıyla memleketi pkk lılara peşkeş çeken sizin partiniz değil mi bre gafil...

  • Osmanlı21 Nisan 2019 16:53

    Kesinlikle kardeşim.   Bozuk chpkk zihniyeti budur işte!

  • ada21 Nisan 2019 16:18

    bu insanlar neden bu kadar öfkeli siz ona bakin özellikle şehit yakınları

  • mzd21 Nisan 2019 16:12

    yok artık politikacılar özellikle hedef verenler ülkemizi nereye götürmek istiyorsunuz ekonomi bu haldeyken derdiniz ne

  • Ozan 21 Nisan 2019 16:10

    Uzun süredir CHP yi terör ile özdeşleştiren propagandalar yapan muktedirler Hedeflerine ulaştılar

  • Osmanlı21 Nisan 2019 17:02

    olaylara gözlerini kapatarak bakma!  bari at gözlüğü tak!  hiç olmazsa gözünün önündekileri görürsün.   pkkyle işbirliği yapan chp değil mi?   teröristle kim işbirliği yapar?   Madem terörist değilsin,  teröristle niye iş tutarsın???

  • ayıp21 Nisan 2019 16:10

    pkk nın şehit ettiği memeleketimizin evladının cenazesinde, devletimizin bağımsızlığına müdahale eden dış ülkelerin taşeronu pkk nın hain saldırısının amacının ülke çıkarlarımızı ve milletimizi karıştırmak istediği biliyoruz. Bu eylemlerde, kendini bilmezlerin bu tip saldırıları ülkemize de kargaşa, nefret ve şiddeti körüklemektedir. terör örgütü ve dış güçlerin hedeflediği bu durum için adım atan oradaki şiddet içerikli olayı kınıyorum. Milletimizin metanetini, şehitlerini ve dini vecibelerini yapacak kişilere karşı yapılan bu tip eylemler desteklenmemeli, her dilde yanlış yapıldığı  dile getirilmelidir.Var olan bu durumkarşısında devlet adımlarını rest biçimde atıp, gerekli işlemleri  en acilinden başlatmalıdır. Sİyasete şiddet çözüm deildir.

  • vatandaş21 Nisan 2019 16:09

    Siyasetten rant sağlamak için insanlarımızı bu kadar derin ayrıştıran siyasetçiler utansın

  • YUSUF KALEKAPİSİ21 Nisan 2019 16:07

    olacağı bu idi.kılıçtaroğlu da bunu bilerek şehit cenazesine katıldı.sen gidip terösitleri destekleyen partilerle işbirliği yapar isen pkk ve ygp törerist olarak görmez isen  onların öldürdüğü şehitimizin cenazesinde senin ne işin var.amacağın ülkede kaos mu çıkartmak.yarın tabiki bu durumdan piyasalar etkilenecek olan garibanlara olacaktır.

  • Osmanlı21 Nisan 2019 17:06

    Aynen öyle dostum.   Bozuk chp zihniyetinin tezahürüdür.   chp=pkk=vatana ihanet

  • Maltepe21 Nisan 2019 15:44

    Cevabi tüm halkımız şu an maltepede veriyor..Allah ıslah etsin.

  • Osmanlı21 Nisan 2019 17:26

    Evet!  ALLAH ıslah etsin.  Milletim oyunu göremedi ve  Vatana ihanet gafletine düşenleri desteklemeye devam ediyor.   amerika, israil v.d.  istiyor,   chp yapıyor...  ALLAH Hidayet vere...