E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun iddiasını yanıtladı---

Kılıçdaroğlu'nun iddiasını yanıtladı

Kılıçdaroğlu'nun iddiasını yanıtladı
22 Ocak 2014 - 00:42 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bozdağ: Müsteşar, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı'nı aramış ve konuşmuştur. Soruşturmanın üzerinin örtülmesini isteyen bir şey yok

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir Cumhuriyet Başsavcısının aranmasıyla iddiası ile ilgili olarak "Müsteşar İzmir Başsavcısını aramış ve konuşmuştur. Adalet Bakanlığı müsteşarı devam eden olayla ilgili bilgi almıştır ve hukukun uygulanmasını ve engel olunmamasını istenmiştir. Soruşturmanın durdurulması, kapatılması ve üzerinin örtülmesini istemişse sizinle beraber olur gereğini yaparım. Üzerinin örtülmesini isteyen bir şey kesinlikle yok. Bunu açıkça ifade etmek isterim" dedi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü grup toplantısında Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’in, İzmir merkezli Liman Operasyonu ile ilgili aradığı, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Baş’ın hazırladığı tutanağı okudu. “Size şimdi dehşet verici bir belgeyi açıklayacağım” sözleriyle konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu’nun okuduğu tutanakta “Sayın Müsteşar arayarak ‘Soruşturmayı durdur, bunu yapmazsan sonuçlarına katlanırsınız’ diyerek telefonu kapattı” ifadesini kullandı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)