E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Mücadele vermeye devam edeceğim---

Kılıçdaroğlu: Mücadele vermeye devam edeceğim

Kılıçdaroğlu: Mücadele vermeye devam edeceğim
28 Mayıs 2023 - 22:05 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, "Bu seçimde halkın otoriter yönetimi değiştirme iradesi tüm baskılara rağmen net olarak ortaya çıkmıştır. Mücadele vermeye devam edeceğim" ifadesini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. "Kimsenin hakkının yenmesine izin veremezdim, vermedim" diyen Kılıçdaroğlu, Bu seçimde halkın otoriter yönetimi değiştirme iradesi tüm baskılara rağmen net olarak ortaya çıkmıştır. Mücadele vermeye devam edeceğim" ifadesini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sevgili halkım, hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim. Etmedim.

Ben bir kardeşiniz, dostunuz, evladınız, amcanız her şeyden önce bu toprakların insanı olarak her zaman hakkınız, hukukunuz için, kimse sizi ezmesin, birbirinize küsmeyeniz diye bolluk, bereket, huzur içinde mücadele verdim vermeye de devam edeceğim.

Sizlerden bir ricam var. Kendiniz, evlatlarınız, emeklileriniz, analarınız, babalarınız, çiftçi, esnaf kardeşlerimiz için demokrasi mücadelesi sürdürmeye destek verin.

Son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Devletin bütün imkanları bir partiye seferber edildi. Bu ahlak ve hukuk dışı baskılara, yayılmak istenen korku iklimine boyun eğmeden mücadele eden Millet İttifakı'nın sayın genel başkanlarına, teşkilatlarına, seçmenlerimize, sandıklara sahip çıkan tüm vatandaşlarıma yürekten teşekkür ederim.

Demokrasi mücadelemizin gerçek kahramanları kadın ve gençlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bu seçimde halkın otoriter yönetimi değiştirme iradesi tüm baskılara rağmen net olarak ortaya çıkmıştır. CHP ve Millet İttifakı tüm unsurlarıyla her cephede mücadelesini vermektedir. Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz.

Benim asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen sıkıntılardır. O sıkıntıların karşısında bizlerin duracağını bilmenizi isterim. Bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum, yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız. Hepinize saygılar sunuyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (29)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erdal09 Haziran 2023 22:37

    Sen basimizin tacisin...sensiz olmaz 2028 gorusuruz kesin kazanirsin..sende cevher ve maden var..ne olur gitme..

  • Mucise Reis : )29 Mayıs 2023 10:36

    Hizbullahçının bile TBMM ye geldiği bir ülkede, bu kadar özgürlükler var ise, her nsan istediğini yapmayada hakkı vardır. Yanındaki yöneticiler, ittifakların kararı ve program ve planları ne ise onu yapması doğaldır. Dolarun 20 tl olduğu durumda bir ilgili bakan istifa etmiyorsa, burada muhalefetin istifa etmesini beklemek ? :D bence komik durum. Gerçekten zor günler karşımızda, muhalefet bu durumu görebiliyor, o bakımdan ekonomik kriz ve geçişleri değerlendirme fırsatı için kılıçdaroğlu ile uzlaşmış bütünlük bozulmasın diyede sürdürecek kanısındayım. yurtdışı+göçmenlerın TC oldurtup oy attığı düşünülünce Zaten devlet imkan kabiliyeti %5 dir en az.. o bakımdan başarısızlık yok bence. Biri kalede beklerken, diğeri kale önünde içeri girmeye çalışıyor gibi tabloda başarısız diyemem. 9 ay sonra seçim var, lider peşinde koşmazlar hazır kurulu yönetim kadroları ile hazırdalar çünkü.  bozmazlar durumlarını bence

  • ÖZDAYI29 Mayıs 2023 10:31

    KIULIÇDAROĞLU HİÇ USLANMAYACAKSIN AKILLANMAYACAKSIN YİNE AYNI  TERANE DEVAM,NE DEMİŞTİN BİRİNCİ TURDA SALLADIK İKİNCİ TURDA ALACAĞIZ,ŞİMDİ GÖZÜN AÇILMIŞ OLMALI AMA AÇILMAMIŞ,AYNI SARHOŞLUK DEVAM EDİYOR,ESASI BİRİNCİ TURDA SALLANDIN İKİNCİ TURDA SALINCAĞIN  İPİ KOPTU DÜŞTÜN,HER TARAFIN KIRILDI,ARTIK SENİN DİRİLME İMKANIN YOK,SENİ BU DERT TAHTALI KÖYDEKİ SON DURAĞA KADAR GÖTÜRÜR.SON BİLETİNİ ALDIN ARTIK SİYASET SAHNESİNDE SON TANGON,MÜJDE ATATÜRKÇÜLER SENDEN KURTULUYOR.FETÖCÜLER VE PKK LILAR ÜZÜLECEK,UKLAMIZI KAYBETTİK DİYE.BİRAZDA BİZ SEVİNELİM.

  • !!29 Mayıs 2023 10:16

    istifa et artık yüzsüz

  • vatandaş29 Mayıs 2023 08:00

    Son bahar Kemal ,chp üyesiyim senim demokrat olduğuna hiçbir zaman inanmadım ,eğer biraz demokrasi inancın varsa 1 saniye durma git ve partiye adımını atma ,senin olduğun yerde bereket olmaz. aldığın oyların büyük çoğunluğu sana verilmemiş muhalefet tercihi oylardır. Türkiye nin yarısı isyanda sen mücadeleye devam diyorsun utanmazlık budur işte .

  • !29 Mayıs 2023 10:15

    brawo!

  • Akif Özcan29 Mayıs 2023 07:41

    Yeterince mücadele verdiniz efendim olmuyor işte olmuyor daha bu işi uzatmanın bir anlamı yok ki biraz dinlenmeyi çok hakettiniz.Derhal emekli olarak ege kasabalarindan birine yerleşiniz çok reca ediciym

  • Türkoğluturk 29 Mayıs 2023 07:38

    Yani akp ye hizmet etmeye devam.bu ne hırs doymadı yenilmeye.kaybetmeye.

  • Diktatör ün dik alaasi29 Mayıs 2023 07:05

    Şimdiye kadar sıçtı bundan sonra sivayacak , bay kemal CHP seçmenine taraftarlarına saygın olsun bari !!!!!!!!! Ama nerdeeeee

  • baran29 Mayıs 2023 05:37

    Bu şahsın niyeti belli asla ve kat a ve kasten pkk diyemeyip Diyarbakır Annelerini asla ziyaret etmeyen bu zevat!  Talimatı aldığı yer bellidir.  Böyle yaparak pkk ya cansuyu verme gayretlerine devam etmiştir.  Zaten bütün niyeti Türkiye Cumhuriyetinde ikilik çıkarmak fitne çıkarmaktır.  Yazıkk ki buna rağmen 1gafil ve durumu kavramaktan aciz hala bozuk plak gibi saçma sapan klişeleri tekrarlayarak buna oy veren tipler nasıl bir felaketin eşiğinden dönüldüğünün farkında değil.

  • Ali Haydar kımış29 Mayıs 2023 05:04

    Allah seni CHP min başından artık göndersin yoksa gideceğin yok yaktın bizi bitirdin bizi

  • Hv29 Mayıs 2023 01:10

    Yermi yıldır mağlubiyetler serisine rağmen koltuğu bırakmamış olması, yaşlanmış olması, ekomomi ve sosyal sorunları çözmede net söyleminin olmaması, daha önceki seçimlerde benim secilmem olanaksız diyerek Ekmekettin ve İnceyi sahaya sürmüş olması ama ülkedeki büyük olumsuzluklara belki tepki oyları bana gelir bana burdan ekmek çıkar diye bu defa kendisini aday yapması ve bunun fırsatçılık ve egoşzm olarak algılanması, . Bu olumsuzluklar içinde Erdoğanın karşısına başka kim aday olsaydı daha fazla oy alırdı. Tabi etnik kökeniden dolayı da bazı kesimler rarafından benimsenmemesi . Bu nedenlerden dolayj tepki oyları yetersiz kaldı. içinde gönüllü hetcak duyan oy oranı düşük.

  • Ve29 Mayıs 2023 01:00

    RTA sorsan kimi cunhurbaşkanı adayı olarak rakip istersin, direk bay kemal derdi. İstediği de oldu

  • Gercekker 29 Mayıs 2023 00:59

    Müsacele edecekmiş, gidip oturun bir kenara koltukları gençlere bırakın. Demiyorlar kotuk öyle keyifli sıcak geliyor bırakamıyorum, mücadele edecekmiş… 20 yıldır synı tas aynı hamam

  • fuat29 Mayıs 2023 00:57

    bay kemal sana bay bay diyecemde koltuk yapismis sana  (6)  (6)  (6) 

  • Ali29 Mayıs 2023 00:38

    Hala konuşuyor:))

  • Haydi Haydi Dedem 29 Mayıs 2023 00:27

    Pirom dedem. Sen uğraş daha. Senin gibi bir parti başkanı olduktan sonra daha nice mağlubiyetler. Muhaha

  • Sdk29 Mayıs 2023 00:02

    Sen varken rte hayatta kaybetmez

  • AHMET ÖZBİR28 Mayıs 2023 23:54

    "ADAM YENMİŞ DE YENMİŞ AMA BY BY KEMAL İSTİFA ETMEMİİİİŞ! Ben çok başarılı oldum Tayyip başkan kaybetti, görevimin başındayım. Benim adım Kemal, yanlış yapanı hele hele koltuğuma göz dikeni EZERİM!?..

  • mezarci 28 Mayıs 2023 23:52

    tavuk yemlemeye

  • Vatandaş 28 Mayıs 2023 23:49

    KeMAL parti başında olduğu sürece kaybetmeye devam edecek. Yazık, Seçmenine üzülüyorum sadece. Bu gidişle chp diye bir parti kalmayacak. Ve bu adamı istemeyerek de olsa tıpış tıpış desteklemeye devam edecek. Ama Erdoğan seçmeni her zaman sevinç ve büyük bir şevkle destekleyecek. Aradaki fark bu işte. Asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan ❤

  • Baba28 Mayıs 2023 23:43

    Sağolasın kilictaroglu Coooook ekmeeegini yedik ,yeter artık yeter yeter git otuuur evinde yyaaaa

  • Sd28 Mayıs 2023 23:39

    Sen mücadele edeceksinde biz yorulduk çek git köyüne yorma bizi artık senimi avutacagız

  • Sd28 Mayıs 2023 23:26

    Yalan makinası yola devam edecek olan CHP ye oldu

  • Aslan28 Mayıs 2023 22:51

    Sen devamli gorevde k bay bay kemal sana muhtaciz...he..he..he..

  • IDAM28 Mayıs 2023 22:43

    senden daha iyi otoriter sihniyet varmi?kac secime girdin,sonuc 0,ve halen ayni koltuktasin, utanmada yokkki,Mustafa Kemal,lin Kurdugu partinin dustugu haller,icler acisi.....

  • Çakır 28 Mayıs 2023 22:42

    Senin inadin seni yakacak nokta bay bay bay kemal

  • Haydi Haydi dedem 29 Mayıs 2023 00:28

    Dede mezara kadar orada. Hep mağlup. Muhaha

  • YETER YETER YETER 28 Mayıs 2023 22:37

    Sen mücadele verme yeter ya 12 seçimi kaybetmişsin