E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, Kocatepe yürüyüşüne başladı---

Kılıçdaroğlu, Kocatepe yürüyüşüne başladı

Kılıçdaroğlu, Kocatepe yürüyüşüne başladı
26 Ağustos 2022 - 02:34 borsagundem.com

Büyük Taarruz'un 100. yılı kutlamaları kapsamında Kocatepe'ye doğru Zafer Yolu yürüyüşü başladı. Yürüyüşe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın, Büyük Taarruz'un 100. yılı kutlamaları kapsamında Kocatepe'ye doğru yürüyüşe başlattıkları Zafer Yolu yürüyüşü başladı.

Kılıçdaroğlu kutlamalar çerçevesinde geldiği Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki Büyük Taarruz planlarının yapıldığı Atatürk evini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ardından ilçeye bağlı Çakırözü köyünden Büyük Taarruz emrinin verildiği kocatepe'ye giden Zafer Yolundan yürüyüşe geçti.

Kılıçdaroğlu'na parti kurmayları da eşlik ederken aynı zamanda birçok sivil toplum örgütü üyesi de eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün sabah erken saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu Kocatepe'ye yürüyecek

Kılıçdaroğlu'ndan Gülşen'in tutuklanmasına sert tepki

Bakan Nebati’den Kılıçdaroğlu’na yanıt

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçek Muhalif26 Ağustos 2022 08:42

    Kılıçdaroğlu bir gün Atatürk'çü ertesi günde HDP sever oluyor. Nabze göre şerbet yani. Umarım Mansur Başkan cumhurbaşkanı adayı olur.

  • Komik 26 Ağustos 2022 08:40

    Gelmiş geçmiş en kötü lider görünümlü hiçbir vasfı olmayan hele hele lider vasfı olmayan kişidir bana göre. Ama bunun seçmenide bu özelliklerini bildiği halde hala birşey olacağını düşünenecek kadar her seçimde desteğini esirgemeyip hüsrana uğrayan topluluktur bana göre. Her defasında aynı yolu izleyip farklı sonuç beklemek ahmaklıktır. Gerçek solcuları partiden uzaklaştırıp ne idüğü belli olmayan tipler toplanmış malesef bu partide. Çok üzülüyorum bu parti için. Sürekli Atatürk'ü propaganda olarak alet eden ama çağdaşlık, gelişmek için hiçbir şey yapmayıp sadece eleştiri yaparak gündemde kalmaya çalışan bir kişidir. Kısaca boş tenekeden çok ses çıkar hesabı. Bırakın küçük enişteyi ne yapacak görelim.

  • Mucise Reis ;)26 Ağustos 2022 08:00

    26/Ağustos/1922 Mustafa Kemal Atatürk öldü, bitti denen bir milletin namusu, şerefi, onuru, yetimlerin ve dünya Türk Milletinin kaderi için bir emir veriyor... Süngüler takılıyor...Türk Topçusu onlar yıl sonra Taarruz için ateşe başlıyor... Dumlupınar da Yaşanan Büyük süvari alayının başarı ile 13-15-18 saat gibi Bütün birlikler çembere aldığı yunan askerlerinin dev gücünü mucizevi Askerlik Hamlesi ile sıfırlıyor. Başkomutanlık Meydan Savaşı kazanılıyor.Sonrası İzmir'e kadar giden bir yolculuk...Şehitlik mertebesine koşan bir millet... Türk Milletinin kaderini bir komutan mı belirledi ? Türk milleti kendi kaderini değiştirecek bir komutan mı seçti... Atatürk, bu durum karşısında iç cepheyi güçlü kılındığında her daim Türk Milletinin zaferler ile ilerleyeceğinden emin... Türk milleti zeki ve çalışkan olduğu sürece bu olacak...Saygı ve minnet ile anıp tarihimize sahip çıkıyoruz.

  • E..g.26 Ağustos 2022 03:21

    ZAYIF OLANLAR YÜRÜR OBEZLER YÜRÜYEMEZ

  • AkTorol Ahmet Ötzbir26 Ağustos 2022 08:47

    Obez bir millet yürüyemez. Bu ülkenin koşması lazım.