E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu ekonomi modelini bugün açıklayacak---

Kılıçdaroğlu ekonomi modelini bugün açıklayacak

Kılıçdaroğlu ekonomi modelini bugün açıklayacak
03 Aralık 2022 - 09:01 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bugün İstanbul'da vizyon toplantısı düzenleyecek. Kılıçdaroğlu toplantıda, istikrarlı büyüme modeli ve para politikaları gibi ekonomik açıdan önemli konularda ilerleyeceği yolu açıklayacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün vizyon toplantısında dünyaya seslenecek. Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi ekonomik krizden çıkaracak istikrarlı büyüme modelini ve para politikaları konusundaki yol haritasını açıklayacak.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ndeki vizyon toplantısında, Türkiye'yi ekonomik krizden çıkaracak istikrarlı büyüme modelini açıklayacak. Teknolojik gelişmelerin ve yatırımların ülkeye çekilip, istihdamın arttırılması ve para politikaları konusundaki yol haritasını açıklayacak.

ÖNEMLİ İSİMLER VAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo'nun yanı sıra ABD'li yazar, ekonomist ve toplum kuramcısı Jeremy Rifkin, Prof. Daron Acemoğlu, Prof. Hakan Kara, Prof. Refet Gürkaynak ve Prof. Ufuk Akçiğit de toplantıda birer konuşma yapacak.

Kılıçdaroğlu, partisinin 25 Temmuz 2020'de açıkladığı “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesini” temel alacak. Buna göre “Tek adam rejiminden, çok sesli bilim ve akıla dönüşüm modelini” kamuoyu ile paylaşacak. Kılıçdaroğlu, 3 Aralık toplantısı için “Dünyaya sesleneceğim, insanımız senin ucuz iş gücün değildir. Ülkemiz senin mülteci kampın değildir. Toprağımız senin çöp depolama alanın değildir. Mahallerimiz senin uyuşturucu baronlarının fink attığı bataklıklar değildir” dedi.

CHP'nin tanıtım videosunda ise “Ey Dünya! Gözlerimize bak. Seninle rekabet etmeye geliyoruz. Teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, demokraside, hayvan haklarında, çevrecilikte, iyi olan her şeyde seninle rekabet etmeye geliyoruz” deniliyor.

Kılıçdaroğlu 4 ayaklı stratejiyi açıkladı

 

Kılıçdaroğlu'ndan gençlere: İhtiyacınız olan parayı buldum

 

Kılıçdaroğlu: PayPal yasağını kaldıracağız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • x06 Aralık 2022 23:45

    belediye lerde basarili oldularmiki ulkeyi yonete bilsinler allah korusun bunlardan ulkeyi

  • baran03 Aralık 2022 16:21

    Ya ne demezsin?  Çok ilginç!  Her uyunda deste kart değiştirme projesini de yanına koyduk mu Türkiye yi  kimse tutamaz. :D  :D  :D  :D  :D  :D Geçmişi karanlık ssk yı batırmaktan yargılanaıp hüküm giymek üzere iken Rahşan Affı ile kurtulan  (Üstelik Ecevit in de kendi partisine almadığı) bu zevatı kimle bu partinin başına getirdi?   Israrla beni bir deneyin demesi ise daha bir garip ve şüphe uyandırmakta.  

  • Tufan03 Aralık 2022 12:46

    Ya bunlar değil miydi faik öztrakla kılıçdar berat Mckinsey ile anlaşacağız dediğinde ülkeyi amerikaya sattınız amerikaya köle oldunuz imfden daha beter oldunuz diyenler. Ne olduda şimdi elin amerikalısını danışman olarak atayıp onun ekonomi modelini bize anlatacaksınız. O zaman ihanetti de şimdi vatanseverlik mi oldu? 8 saat amerikada kimle anlaştığı ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Abd uşakları sizi.

  • DIMBIL03 Aralık 2022 11:52

    12 inci denemesinde acaba başarılı olabilir mi.arkasına da abd li başdanışmanı ekonomi ekibine prof.dr özgür demirtaş almış .

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK03 Aralık 2022 11:20

    Meral Akşener üç maymunu oynuyor yok erem i yok mansuru destekliyorum diye istanbul belediye seçimlerinde abdullah öcalan ın taktiğini yapıp yine kemal i destekleyeceğini düşünmekteyim.

  • AHMET ÖZBİLEN03 Aralık 2022 11:09

    Meral Akşener seni istemiyor sen kendi kendine gelin güveyi oluyorsun şansın bence sıfır.12 -0 yenilip yine de jübüleni yapmayacaksın.