E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, 'ABD'deki kayıp 8 saat' sorusu üzerine yayından ayrıldı---

Kılıçdaroğlu, 'ABD'deki kayıp 8 saat' sorusu üzerine yayından ayrıldı

Kılıçdaroğlu, 'ABD'deki kayıp 8 saat' sorusu üzerine yayından ayrıldı
03 Kasım 2022 - 02:33 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İngiltere'den katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen, ABD ziyaretinde gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiğine ilişkin soruya 'ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim' diyerek yayından ayrıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ardından bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bu kez İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. Londra'dan KRT TV canlı yayınına bağlanan Kılıçdaroğlu'na ABD ziyaretinin ardından sıkça gündeme getirilen "kayıp 8 saat" ile ilgili bir soru soruldu.

Programın sunucusu Savaş Kerimoğlu, "Bir ara başka bir adrese gitme gibi bir durumunuz var mı? Çünkü hep soruluyor: 8 saat işte yoktu, nereye gitti diye. Başka bir adaya gitme gibi bir durum olur mu?" sorusunu CHP liderine yöneltti. Kılıçdaroğlu, bunun üzerine "Ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim" ifadelerini kullanarak yayından ayrıldı.

8 saat iddiaları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarette gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiği iddia edilmişti. Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili "Çekim yaptık. Hemen bindik araca Washington'a doğru geldik. Benzin istasyonuna uğradık hamburger almak üzere" açıklamalarında bulunmuştu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

 

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: Yarını işaret etti

 

Kılıçdaroğlu, İngiltere'ye gidiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emlak ofisi03 Kasım 2022 16:27

    Yasayla ekonomik sıkıntıyı aşmak için kira artışını enflasyonun %100 ü aştığı ülkede %25 de kısıtladılar. Suçlu daima kendileri olduğu halde ev sahiplerini öcü ilan ettiler. Kiracılarla karşı karşıya getiridler. Hiç bir ev ve garimenkul sahibi bu iktidara artık tek bir oy bile vermez. Kiracılarda bunun farkında

  • ALİ KODUŞ03 Kasım 2022 09:32

    Partilere milyarlarca dolar devletten yardım eder isen adam bu siyasetciler uzaya da gider hamburger köfte kahve içmeye.artık milyarlarca dolar alan siyasi partilere para yardımını devlet bırakmalıdır.siyasi partiler milyarlarda dolar havuzunda yüzmekte ülkelerine hizmet edecekleri yerde bir para imparatorluğunda yaşamaktadırlar.

  • Açıkladı03 Kasım 2022 09:11

    Açıkladı ya hamburger yemeye gitmiş :D ulan bunlar birbirine tuzak kurup duruyor imamoğlu yavaş akşener bunlarda kimin eli kimin cebinde belli değil. bence Reisi aday göstersinler kapansın bu olay  (6) 

  • fafa03 Kasım 2022 08:48

    Madem liderim diyorsun,ülkeyi idare etmeye kalkışıyorsun,açık olacaksın!Madem benden oy almak istiyorsan bunu açıklamak zorundasın.

  • İbrahim Açıkgöz03 Kasım 2022 08:45

    Polis Bandosu AKP müziği icra ediyor, bunların peş peşe dava açmaları şaşırtıcı oldu mu? Hayır. Tuz kokarsa ne yaparız diye klasik bir soru vardı. Sahi tuz koktu mu.

  • Ahahah03 Kasım 2022 09:09

    hahaha hiç güleceğim yoktu konuyu daha farklıda dağıtabilirdin  (6)  (6) 

  • IDAM03 Kasım 2022 06:01

    Allah,Sen ve senin gibi zihniyetten Turk,u/Turkiye,yi korusun.umarim tamamen yok olursunuz.....Ulkenin yonetimine talipsiniz ama  8 saat ne b yediginizin hesabini veremiyorsunuz......

  • baran03 Kasım 2022 04:35

    Kayıp 8 saate cevap dahi veremiyor!  Oysa bunun tüm hayatı yalan!  Biz seni Türk halkı olarak çokiyi tanıyoruz.  Sen de bizi çok iyi tanırsın ve bizden nefret edersin!