E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyet Genel Müdürlüğü'nden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu---

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
03 Kasım 2022 - 00:38 borsagundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), uyuşturucu satışı ile ilgili iddiaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Narkotik Şube Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın ardından, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şikayet dilekçesinde, ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunun altı çizildi, "Genel Müdürlüğümüz açıkça karalanmaya çalışılmıştır" denildi.

Dilekçede, "Ana muhalefet partisi lideri olan şüphelinin uyuşturucu ile mücadele konularıyla ilgili araştırmaya gerek duymadan, gerçeklikten uzak ve yalan bilgi vermesindeki asıl amacının Genel Müdürlüğümüzü aşağılamak olduğu aşikardır" ifadelerine yer verildi.

Yapılan suç duyurusunda, "Şüphelinin kamuoyuna yapmış olduğu açıklamalar tam anlamıyla iftira niteliğinde olup, son yılların en başarılı operasyonlarına imza atan emniyet teşkilatı personelimizin moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilediği de ortadadır" denildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün dilekçesi, Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosu'na iletildi.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: Yarını işaret etti

 

Kılıçdaroğlu: Kasım ayında herkes her şeyi duyacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran04 Kasım 2022 05:48

    Türkiye yi uyuşturucu cenneti yapmak Türk gençlerini olabildiğince alkol sigara uyuşturucunun etkisi altında görmek bu zatın çok hoşuna gider Bundan zerre kadar şüphem yok. Zaten kalbinde olmasını istediği şeyleri farklı şekilde dışa vuruyor ki açık etmesin. Zaten sık sık dil sürçmesi yapması da bu yüzden.  Mütemadiyen başarılı bakanlar ile uğraşıp uluslar arası statü de gözden düşürüp Türkiye nin başına çorap örmeye çalışıyor. Bu zat iyi niyetli olup gerçekten de bildiği bir şey olsa sessiz sedasız hükümet birimlerine bildiklerini aktarır gereği yapılmaz ise ancak böyle konuşabilirdi. Fakat her zamanki gibi pis yalanları ile niyetini belli ediyor.

  • pazarci03 Kasım 2022 06:10

    bu kisi aklinida yemeye basladi .......konustukca kendi pisliligine batmakta,hergordugunu kendi gibi zannedenler