E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKatmerciler Araç Üstü Ekipman (KATMR) teknik analizi---

Katmerciler Araç Üstü Ekipman (KATMR) teknik analizi

Katmerciler Araç Üstü Ekipman (KATMR) teknik analizi
25 Temmuz 2022 - 10:14 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler: Hisse 0.618 fibonacci seviyesi olan 1,40 dolaylarında işlem görüyor. Aynı zamanda gelen trend düşen trend fibo seviyesiyle aynı yerde kesişiyor. 1,42 üzeri hareketler bu yüzden çok önemli.

Katmer, Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri, zırhlı kara araçları üreticisi olarak savunma sanayinin yenilikçi ve dinamik gücüdür. Silahlı kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin farklı ihtiyaçlarına uygun geniş ürün gamı ve çözümleriyle savunma ve güvenlik sektörümüzün güçlü bir çözüm ortağı ve tedarikçisidir. Milli bir savunma kuruluşu olarak ülkemizin ve dost ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda Ar-Ge Merkezinde tasarlayıp geliştirdiği araçlarıyla ulusal ölçekte olduğu kadar uluslararası ölçekte de ilgi ve dikkat çekmektedir.

Savunma ürünlerini beş ana kategoride toplamaktadır: 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçlar, Özel Ürünler, Zırhlı İş Makineleri, Görev Odaklı Özel Amaçlı Araçlar ve Zırhlı Lojistik Araçlar.

Hisse 0.618 fibonacci seviyesi olan 1,40 dolaylarında işlem görüyor. Aynı zamanda gelen trend düşen trend  fibo seviyesiyle aynı yerde kesişiyor. 1,42 üzeri hareketler bu yüzden çok önemli. 5-10-22 günlük üssel hareketli ortalamaların üstünde seyrediyor. Geri çekilmelerde 22 günlük hareketli ortalama önemli destek olarak görülebilir. Hareketli ortalamaların desteğiyle yükselen trendin devamı ve üçgenin hacimli kırılması önemli. 1,34 stop olarak kabul edilebilir altında satışlar hızlanacaktır.

https://marketingcini.com/marbas/ucretsizanaliz/borsagundem

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) teknik analizi

THYAO hisse analizi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,36
En Yüksek: 2,40
En Düşük: 2,24
Değişim 4,42 %
FK: 13,13
PD / DD: 1,01
İşlem Hacmi 315.389.668
Toplam Adet: 135.840.217
Ağırlıklı Ort.: 2,29
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)