E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu: Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!---

Karamollaoğlu: Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!

Karamollaoğlu: Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!
26 Ağustos 2020 - 22:28 borsagundem.com

Karamollaoğlu "Bir ülkede adalet, sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa; o ülkede adalet yok demektir. Adaletin olmadığı yerde ise; zulüm vardır. Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!" açıklamasında bulundu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya platformlarında, özellikle Twitter'da her gün farklı suç ve suçlular hakkında başlatılan adalet kampanyalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Paylaşımındaki videoda, “Bir ülkede adalet, sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa; o ülkede adalet yok demektir. Adaletin olmadığı yerde ise; zulüm vardır” diyen Karamollaoğlu, "Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Neredeyse her gün yeni bir 'adalet' çağrısı

Twitter'da başlatılan, binlerce vatandaş tarafından 'adalet' çağrısında bulunulan kampanyalara; kadın cinayetleri, kadına şiddet, taciz ve tecavüz suçluları başta olmak üzere neredeyse her gün bir yenisi eklenirken, geçtiğimiz haftalarda 18 yaşındaki İpek Er'e günlerce tecavüz ederek ölümüne neden olan Uzman Çavuş Musa Orhan'ın sorgusunun ardından serbest bırakılması üzerine, tutuklanması için kampanya başlatılmıştı.

Söz konusu kapmanya ve yoğun tepkilerin ardından tutuklanan Orhan'ın, daha sonra avukatlarının itirazları üzerine tekrar serbest bırakılması da Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşayan İpek Er, cinsel saldırıya uğradığını anlatan bir mektup bıraktıktan sonra 16 Temmuz'da tabancayla intihar girişiminde bulunmuş, daha sonra da kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

İpek Er'in babası: Devlet bu katilin peşini bırakmasın

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk.27 Ağustos 2020 07:23

    Twitter i bu hale getiren chpkkk n bitmez tükenmez koltuk hırsı. Sende gittin sana katil diyen guruhla ortak olsun. Hicmi miden yok nasıl yedi. N bunları. Zavallı millî gorusculeride şizofren yaptın. Tayyip Erdoğana CHP'den bile çok küfür ediyorlar. Çevremizde dolu böyle sadetliler. İslâm dininin düşmanı olan chpkkya muhabbet beslemek Allah a savaş açmaktır. Sonunuz çok kötü olacak. Hemen dönün bu yoldan.

  • ahmet 27 Ağustos 2020 09:03

    bak kardeş o beğenmediğiniz chp tayıp beyı sisasi hayata .başbakan ve başkan olmasının yolunu açtı buna ne dersınız 

  • bahaneci26 Ağustos 2020 23:15

    su sahsi yikayinda beyni temizlensi bi.

  • yasar27 Ağustos 2020 07:51

    adam doğru soylemış herzamanki gibi asıl sen bennını temızler tron