E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKadıköy'de istifa sesleri: Norveç bayrağı açıldı---

Kadıköy'de istifa sesleri: Norveç bayrağı açıldı

Kadıköy'de istifa sesleri: Norveç bayrağı açıldı
05 Şubat 2022 - 21:32 borsagundem.com

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Başakşehir'e 1-0 kaybeden Fenerbahçe'de taraftarlar başkan Ali Koç ve yönetime yoğun şekilde tepki gösterdi.

Fenerbahçe’de taraftarlar, Medipol Başakşehir karşılaşmasında yönetime tepki gösterdi. Sarı lacivertli tribünler 1-0 kaybedilen maçta başkan Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti. 

Sarı-lacivertli tribünler İstanbul Başakşehir karşılaşmasında 61. dakikada geriye düşülmesinin ardından 64. dakika “Yönetim istifa” şeklinde tezahürat yaptı. Ali Koç'un daha önceki açıklamalarına gönderme yapan Fenerbahçe taraftarı tribünde Norveç bayrağı açtı.

"Fener'i ne hale getirdin"

Fenerbahçeli taraftarlar, ayrıca, “Söylesene başkan ne oldu sözlerin, koskoca Fener’i ne hale getirdin…” sözleriyle yönetimi protesto etti.

Maçın son bölümünde de Ülker Stadı’nda yoğun şekilde istifa sesleri yükseldi. Fenerbahçe taraftarı, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu lehine de tezahürat yaptı. Genç teknik adam tezahüratlar sonrası taraftarı selamladı. Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca Başakşehirli futbolcuları da alkışladı.

Kadıköy'de Norveç bayrağı

Sarı lacivertli taraftarlar bu sezon daha önce de istenilen sonuçların gelmemesi nedeniyle yönetime tepki göstermişti. Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada, ‘Beni istifaya davet edenlerin tweetleri hep Norveç’ten atılmış’ açıklamasını yapmıştı. Fenerbahçe tribününde Ali Koç‘u protesto etmek için Norveç bayrağı da açıldı. Maçın ardından sosyal medyada Fenerbahçeliler; Norveç, 'YÖNETİM İSTİFA' ve #AliKocİstifa hashtagleri üzerinden Fenerbahçe Başkanı'nı istifaya davet etti.

Fenerbahçe: 0 - Medipol Başakşehir: 1

 

Ali Koç: 3 hoca ile görüşmeler devam ediyor

 

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı: 5 milyar 977 milyon TL

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Meto06 Şubat 2022 15:18

    Ali koç o kadar parayla niye geldin neden kendini bitirdin? Dur ben deyim"basarılı olsaydın zillet ittifakının cb adayıydın.sen cizildin bakalım yakında birini sürer piyasaya ajans.

  • Hattat06 Şubat 2022 14:05

    Para babalarının piyarı garibanın yalan dünyası futbol saçmalığı

  • Prezidant06 Şubat 2022 12:20

    Paranla rezil olma ülkeye faydalı işler yap futbol bu ülkenin döviz yutan en zararlı en  faydasız  sektörüdür devlet hala bu kadar aptal aptal transferlere göz yumuyor kaynakların heba edilmesine ses çıkrmıyor anlaşılır gibi değil 

  • Arif 06 Şubat 2022 06:59

    Koca fener mi? Fener nezaman kocaman dı da küçüldü. Ne yaptılar bu ülkeye, ne faydaları oldu.

  • Sinir ötesi06 Şubat 2022 00:03

    Parayı götüren servetine servet katanlar futbolcu hoca komisyoncu bir sürü yerli yabancı insan tasası da tribünlere düşüyor  sürekli dışarı döviz akıtılan zarar makinesi tek faydası elektriği toprağa vermesi deşarj futbolun başka bir halta yaradığı yok