E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin borcu açıklandı: 5 milyar 977 milyon TL---

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı: 5 milyar 977 milyon TL

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı: 5 milyar 977 milyon TL
05 Şubat 2022 - 14:03 borsagundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği ve bağlı ortaklıklarının borcunun 5 milyar 977 milyon TL olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde devam ediyor.

Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, denetim kurulu raporunu okudu. Mehmet Vodina, "Kulübümüz tüzüğünün ilgili maddelerine göre 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği ve bağlı ortaklıklarının toplam borcu 5 milyar 977 milyon TL'dir" dedi.

Fenerbahçe Schmidt'i markaja aldı!

 

Fenerbahçe, PSG'nin yıldızı için harekete geçti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Batmak hakkımız 06 Şubat 2022 12:43

    En az o kadar da forma reklam bilet tff den gelen gelirlerin harcanması en az 10 milyar TL birilerini cebine transfer edildi peki bundan ülke ekonomisi ne kazandı kaç fabrika kuruldu ne kadar döviz elde edildi kaç uluslar arası başarı elde edildi biz bu kadar saçma harcama yapacak kaynak çarçur edecek  zengin bolluk lüks içinde kasaları döviz dolu bir ülke miyiz ? diğerlerini gs bjk ts yi de eklerseniz en az 40 milyar TL çöp oldu ferrari oldu porsche oldu, 200-300 yerli yabancı futbolcu hoca menajer komisyoncu danışman vb adamların  banka hesapları şişti o kadar. 

  • Cego05 Şubat 2022 21:39

    20 yıldır halledemedim. Bir daha oy verin 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

  • Sstez05 Şubat 2022 20:49

    Elektrik şikayetlerini dinledinizde,minibüsçünün ,nakliyatçının,otobüsçüsünün vb. niye şikayetlerini dinlemiyorsunuz.Eve ekmeğe değil,hergün devlete çalışıyoruz, eve ekmek götüremiyoruz.

  • Kendiniz ödeyin05 Şubat 2022 17:25

    Bütün bu borçların sebebi taraftara şirin görünmek için umarsızca ve boşa yapılan saçma sapan transflerden futbolcunun özle uçakla alınması villası spor arabası vs vs yanında menajer parası öde babam öde,sonra kazık gibi bir borç gel taraftara deki fener ol antin ol kuntin ol acun çıkar para toplar buyrun verdiğiniz paraların pasoliglerin digitürklerin mağaza alışverişlerinin hepsinin karşılığı dağ gibi bir borç hepsi batsın bir lira vermem kuruş bile vermem

  • belirsizlik05 Şubat 2022 15:40

    kulupler ekonomik olarak batak durumda böyle borç mu olur.. ardı arkası bitmeyen boş transferler her spor branşında.. devletin bu kötü gidişe dur demesini bekliyoruz ama iktidarın kendisi farklı mı.. eski para katrilyon borçlar var kuluplerin üzerinde. ne yaptınız arkadaş bu paraları.. yabancılara gitti yazık günah. bu ülkenin çocuklarına neden şans verilmiyor. afrikadan topçu geliyor yahu şaka gibi afrika bizden ileride mi..

  • Fener05 Şubat 2022 14:56

    SPORTIFLER BATIK SIRKETTIR...

  • Vay be05 Şubat 2022 14:53

    Vay anam vay borca bakın 6 milyar tl bu değil sadece hepsi aynı durumdadır ve bunlar spor klübü oldukları için kottan atılmıyorlar şirket olsalardı çoktan atılmışlardı hepsi iflas.