E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJose Mourinho'nun 'Yeni Drogba'sı Vedat Muriqi---

Jose Mourinho'nun 'Yeni Drogba'sı Vedat Muriqi

Jose Mourinho'nun 'Yeni Drogba'sı Vedat Muriqi
12 Nisan 2020 - 10:30 borsagundem.com

İngiltere Premier Ligi'nin devlerinden Tottenham'da teknik direktör Jose Mourinho, yönetime Fenerbahçe'nin bu sezonki en önemli gol silahı olan Vedat Muriç'in alınması konusunda baskısını sürdürüyor

Geçtiğimiz haftalarda Tottenham’ın süperstarı Harry Kane’in, “Kariyerimin sonuna kadar burada kalacağımı düşünmüyorum” demesi, İngiliz golcünün takımdan ayrılma ihtimalini güçlendirmişti. Kane’in gitmesi durumunda önlemini hemen almak isteyen Mourinho, hocalık kariyerinde her zaman güçlü, uzun boylu, defansa baskı yapabilen Didier Drogba ve Diego Milito gibi forvetlerle çalıştı. Özellikle Vedat’ı, Drogba’nın ilk dönemlerine benzeten Portekizli çalıştırıcı, Kosovalı yıldız için Fenerbahçe’nin belirlediği 25 milyon Euro’luk bonservis bedelini Tottenham’ın çok rahat bir şekilde vereceğine inanıyor.

Çoğunluk adını duymamıştı

Fanatik'in haberine göre, 25 yaşındaki Vedat Muriç’in geleceğinin parlak olduğunu düşünen Mourinho, 2004’te Chelsea’ye geldiği dönemde, o ana kadar Avrupa futbolu genelinde kimsenin çok adını duymadığı Drogba’yı, 26 yaşındayken Marsilya’dan transfer etmişti. İngilizler, ‘Kim bu Drogba?’ diye yorumlarda bulunurken, kariyerinin daha sonraki döneminde Galatasaray forması da giyen Fildişi Sahilli oyuncu, Premier Lig’deki ilk sezonunun ardından dünyanın en iyi forvetleri arasına girmiş ve Chelsea efsanesine dönüşmüştü. Vedat’ın da Drogba gibi benzer özelliklere sahip olduğunu düşünen Mourinho, tecrübeli forvetin hem takımına büyük katkı sağlayacağına hem de bir dünya yıldızı haline geleceğine inanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali veli12 Nisan 2020 22:45

    Daha geçen yıl fenere transfer dedikodusu varken çok iyi transfer olur fenere demiştim de fenerli arkadaşlar ikinci forvet olur, iyi değil falan diyordu. Adamın fiziği gerçekten güçlü ve sırtı dönük oynadığı gibi dönüp topu ileriye de taşıyabiliyor. Gelişime de açık.

  • DarkNight12 Nisan 2020 18:33

    Koc Holding tek basina kampanyaya kac Para yatirmis ? Güya Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz'ın desteğiyle toplam 20 milyon lira , hikaye anlatmayin. Koc Holding , Sabanci Holding Dayanisma Kampanyasina kac para yatirdilar ?

  • Yrakyali12 Nisan 2020 18:20

    Fener hisse alma zamani

  • ekonomist/stratejist12 Nisan 2020 17:29

    Drogbanın kramponundaki bağcığı bile olamaz. Kara boğa dünyanın en iyilerinden birisiydi. Güçlü fiziği ve hızıyla adeta rakiplerin korkulu rüyasıydı. Mukayese ettiğiniz şeye bakın tam bir akıl tutulması. Drogbanın askerleriyiz😉

  • derviş13 Nisan 2020 02:40

    hadi ordan sende drogbayı da falcao yu da sizden başka şişiren yok, kimi alsanız dünyanın eniyisi o oluyor gördük ikisini de. Drogbanın askerleriyiz demen seni anlatıyor zaten. nasıl bir ruh ve kafa yapısı varsa birde stratejist ekonomist miş bu zekayla. kıskançlıktan kafayı yemişsiniz . borsa gündemde sizi yağlayıp,gazlayıp duruyor.zaten. her habere bir gs yalakalığı yapmasa olmaz  

  • Ytd12 Nisan 2020 15:57

    Vedat hantal 2.sinif futbolcu...

  • 35 milyonun aşşası kurtarmaz12 Nisan 2020 15:11

    bu adamda çok is var hem takımı hem kulubü hemde kendini kurtarır 1 yıl daha oynasın ondan sonra satarsınız.

  • Sss12 Nisan 2020 12:24

    50 milyon euro

  • Kaçan Grup12 Nisan 2020 11:21

    bir daha böyle bir futbolcu bulamayacağız, vedat gidecek gelen para 2-3 tane işe yaramaz transfer ile heba olacak. alex ve vedat beraber oynasalardı ah be.