E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Jorge Jesus'un yeni golcüsü---

Jorge Jesus'un yeni golcüsü

 Jorge Jesus'un yeni golcüsü
19 Haziran 2022 - 23:28 borsagundem.com

Fenerbahçe'de golcü takviyesi arayışları hız kazandı. Jorge Jesus istediği golcü için kararını verdi

Gelecek sezon 8 yıllık şampiyonluk hasretini bitrimek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus forvet transferi için kararını verdi.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, ilk olarak Santa Clara'dan Lincoln Henrique ve PSV Eindhoven'dan Bruma'yı transfer etti.

Sarı-lacivertlilerde golcü transferi çalışmaları hız kazandı. Kanarya, teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda forvet takviyesi için harekete geçiyor.

Zajc'ın talipleri artıyor!

Fenerbahçe'de ayrıca Miha Zajc'ın talipleri artıyor. Sloven oyuncuyla İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile birlikte Bologna ve Cagliari ilgileniyor. Ayrıca Lyon'un da 27 yaşındaki orta sahay ilgisinin olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin Abdülkerim teklifi

Fenerbahçe, Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı için teklifini yaptı. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki stoper için 2.2 milyon Euro ile birlikte Mbwana Samatta'yı önerdi.

Seferoviç Fenerbahçe'den haber bekliyor

Benfica'da Roger Schmidt'in planları arasında yer almayan Haris Seferovic, ayrılma kararı alması halinde Fenerbahçe'den gelecek haberi beklemeye başladı.

Sarı-lacivertliler ise Jorge Jesus'un eski öğrencisi için vereceği rapora göre transferde harekete geçecek.

Fenerbahçe Mitroviç'i gündemine aldı

Forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'de Fulham formasıyla attığı 43 golle Championship'i kasıp kavuran Sırp yıldız Aleksandar Mitrovic gündeme geldi.

Fanatik'in haberine göre Mitrovic, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılması sebebiyle bu transfere sıcak bakıyor. Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için elinden gelenini yapacağı belirtildi.

Jesus Belotti'ye sıcak bakıyor

Forvet bölgesi için birçok futbolcuyla temas halinde olan Fenerbahçe, Torino ile sözleşmesi sona eren Andrea Belotti'yi gündemine aldı.

Portekiz basınından Record'un haberine göre, Jorge Jesus'un İtalyan golcü Andrea Belotti'nin transferine onay verdiği kaydedildi.

Jorge Jesus'tan fazla kilolara 100 euro ceza

Jorge Jesus İstanbul'da

Fenerbahçe'de Abdülkerim Bardakçı harekatı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 89,80
En Yüksek: 90,15
En Düşük: 88,85
Değişim 1,47 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,48
İşlem Hacmi 148.298.080
Toplam Adet: 1.656.111
Ağırlıklı Ort.: 89,51
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)