E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJorge Jesus'tan fazla kilolara 100 euro ceza---

Jorge Jesus'tan fazla kilolara 100 euro ceza

Jorge Jesus'tan fazla kilolara 100 euro ceza
18 Haziran 2022 - 11:04 borsagundem.com

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor ancak kalması halinde Jorge Jesus'un aldığı bir karar oyuncunun başını oldukça ağrıtacağa benziyor.

Fenerbahçe kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. 

Ozan Tufan'ın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transferine kesin gözüyle bakılırken milli futbolcunun Fenerbahçe'de kalması durumunda cebi eriyebilir! Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un aldığı özel karar, Ozan Tufan'a pek yaramayacak türden.

Geldiği günden beri koyduğu katı kurallarla dikkat çeken Jorge Jesus şimdi de öğrencilerinin fiziksel durumları ilgilendiren bir kural getirdi. Akşam'ın haberine göre, futbolcularının kilo ve fiziksel durumlarına oldukça önem veren Portekizli çalıştırıcı, oyuncuların aldığı her kilo başına 100 euro para cezası kesecek.

Söz konusu karar, yıllarca kilo problemleriyle uğraşan Ozan Tufan'ı etkileyecek gibi dururken Jorge Jesus kendisinin kilo alması halinde de bu cezaya katılacak. Toplanan para bir havuzda biriktirilecek ve sezon sonunda toplanıp tesis çalışanlarına hediyeler alınacak.

Filenin Sultanları'na Sırbistan şoku

 

Ayşe Begüm Onbaşı dünya ikincisi oldu!

 

Galatasaray peşinden koşmuştu: Fenerbahçe'den tarihi çalım!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)