E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'de belediye başkan adayları belli oluyor---

İYİ Parti'de belediye başkan adayları belli oluyor

İYİ Parti'de belediye başkan adayları belli oluyor
30 Eylül 2023 - 15:29 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, belediye başkan adaylarını gelecek haftadan itibaren açıklamaya başlayacak.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde siyasi partilerin adaylık süreçleri şekillenmeye başlıyor. Bu bağlamda edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstermesinin ardından aday tespit çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Akşener, yeni yasama dönemiyle yerel seçim çalışmaları kapsamında teşkilat bazında başlattığı il gezilerine ağırlık verecek.

Partisinin belediye başkan adaylarını bu il gezilerinde açıklayacak Akşener, gelecek hafta süreci başlatacak. Bu arada yine seçim çalışmaları kapsamında partinin Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun başkanlığında oluşturulan ve aralarında akademisyenlerin de bulunduğu bir komisyon "Yerel Yönetimler Vizyon Belgesini" hazırlıyor.

Belgede, İyi Parti belediyelerinin başta sığınmacı ve barınma problemi olmak üzere kent problemlerinin çözümüne yönelik projeler yer alacak.

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, belgede çocuklar, kadınlar ve gençler için projeler bulunduğunu söyledi.

Akburak, "Yerelde yapacağımız tüm çalışmaların hangi eksende olacağını anlatacağımız bir vizyon belgesi hazırlıyoruz. Vaatlerimizin ve nasıl bir belediyecilik hayal ettiğimizi, 'iyi belediyeciliği' anlatacağız. Çocuklar için belediyecilik, kadınlar ve gençler için belediyecilik düşünüyoruz. Yeşil belediyecilik düşünüyoruz." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: İttifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız

 

İYİ Parti'den MHP'nin ittifak çağrısına ilk yanıt

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.01 Ekim 2023 00:21

    DÜŞÜK GELİRLİLER İÇİN SATILIK VE KİRALIK SOSYAL KONUT YAPMAYACAKLARI ADAY GÖSTERMEYİN

  • ALİ KODUŞ30 Eylül 2023 17:13

    Ben zannetmiyorum.Masadan nasıl kalkıp ertesi gün tıpış tıpış geldi ise aynı güç devreye girip yine masaya otutrturacaklarını yorumcular söylüyorlar.Bunlar milletin aklı alay etme olmuyormu o zaman.

  • E.g.30 Eylül 2023 16:39

    SEÇİLECEKLER SOSYAL KONUTLAR YAPIP DÜŞÜK GELİRLİLERE DÜŞÜK FİYATLARLA SÜRESİZ KİRAYA VERMELİDİR SOSYAL KONUT YAPACAĞİ SÖZÜNÜ VETMEYEN KİŞİLER ADAY GÖSTERİLMEMELİDİR ADAY GÖSTERİLİRSE OY VERİLMEMELİDİR

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ30 Eylül 2023 17:11

    Bana dünya nın en süper  ve zengin  devletlerini ilk 10 say ve bak ve bana bir tana böyle bir ülke gösterebilirmisin.Sen o zaman git KÜBA veya KUZEY KORE ÇİN v.vs.de yaşa oralarda bu dediklerin var.Ne kadar hayalcisiniz.o zaman çalışan ve çalışmayanın ne farkı olacak.