E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte İstanbul'un barajlarında son durum...---

İşte İstanbul'un barajlarında son durum...

İşte İstanbul'un barajlarında son durum...
05 Aralık 2023 - 10:26 borsagundem.com

Son 25 günde meydana gelen şiddetli yağışlar, barajlardaki doluluk oranlarını artırdı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 5 Aralık Salı günü itibariyle baraj doluluk oranlarını açıkladı.


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki barajların doluluk oranını açıkladı. 11 Kasım Cumartesi günü öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden şiddetli sağanağın ardından İstanbul'daki barajların doluluk oranındaki artış sürdü.

İstanbul'da şiddetli sağanaktan önce, 11 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde, barajların doluluk oranı yüzde 16.18'di. Dün sabah bu oran, yüzde 34.02'ye çıkmıştı.

Son 25 gündür aralıklarla süren ve dün yağan sağanağın ardından bu sabah, 5 Aralık Salı itibariyle doluluk oranı yüzde 34.47'ye yükseldi.

Başka bir ifadeyle, 11 Kasım'dan bu yana kente düşen sağanak, İstanbul'un barajlarında 25 günde yüzde 18.29 artış sağladı.

Öte yandan, Meteoroloji'den alınan bilgiye göre önümüzdeki hafta içi de mega kentte sağanak bekleniyor. (Habertürk)

İSKİ paylaştı: İstanbul'un barajlarında rekor artış!

 

İstanbul'da suya zam geldi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR05 Aralık 2023 12:35

    İSKİ yetkilileri! Allah aşkına ÇATILARDA fabrika gibi HALI yıkanmasını önleyin, sokaklarımız TONLARCA DETERJANLI İÇİLİR SUYLA kaplı, iğreç bir görüntü içerisindeyiz. Şikayet ediyoruz GELİP BAKIYORLAR, KAYBOLUYORLAR, netice sıfır. 6 yıldır sokağımız GECE-GÜNDÜZ böyle! Bembeyaz KÖPÜK! Afrika sokaklarında dahi böyle GÖRÜNTÜ YOK!..