E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİstanbul'da nefes kesen çılgın final: Türkiye Kupası'nda şampiyon belli oldu---

İstanbul'da nefes kesen çılgın final: Türkiye Kupası'nda şampiyon belli oldu

İstanbul'da nefes kesen çılgın final: Türkiye Kupası'nda şampiyon belli oldu
26 Mayıs 2022 - 23:48 borsagundem.com

Sivasspor, normal süresi 1-1 sona eren maçın uzatma devrelerinde Kayserispor'u 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Yiğidolar tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi ve Avrupa Ligi biletini cebine koydu

Kayserispor ile Sivasspor, Türkiye Kupası finalinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın uzatma devrelerinde Sivasspor, Kayserispor'u 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

NORMAL SÜREDE EŞİTLİK BOZULMADI

İki takımın da rakip kalelerde tehlike yarattığı ilk yarıda Kayserispor, 33. dakikada Ramazan Civelek ile öne geçti. İlk 45 dakika 1-0'lık Kayserispor üstünlüğüyle geçilirken 60. dakikada Appindangoye mücadeleye 1-1'lik beraberliği getirdi ve maç uzatma devrelerine gitti.

İstanbul'da nefes kesen çılgın final! Türkiye Kupası'nda şampiyon Sivasspor

KONATE, SİVASSPOR'A KUPAYI GETİRDİ

Uzatma devrelerinde de gol düellosu devam etti. 95. dakikada Max Gradel, Sivasspor'u öne geçiren golü kaydetti. 107. dakikada ise Kayserispor'da İlhan Parlak sahneye çıktı ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Dakikalar 113'ü gösterdiğinde ise Sivasspor'da Konate skoru belirleyen golü attı. Mücadeleyi Yiğidolar 3-2 kazandı ve Türkiye Kupası'nı tarihinde ilk kez müzesine götürdü. Sivasspor, Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandı.

Borsanın şaibeli ismi Burak Sözübir Fener hissesi aldı

 

Belirsizlikler içindeki Galatasaray'da yeni sezon planlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN27 Mayıs 2022 09:52

    Sivasspor lu tüm teknik ekibi, futbolcuları ve başkanı kutlar başarılarının devamlarını beklerim.kaliteli 3-4 futbolcu alınır ise bu takım çok iş yapar.