E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul Aksaray'da silahlı çatışma---

İstanbul Aksaray'da silahlı çatışma

İstanbul Aksaray'da silahlı çatışma
07 Mayıs 2017 - 22:33 borsagundem.com

Fatih’te, Suriyeli ve Iraklı iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale eden 1 polis memuru ile 2 kişi yaralandı. İki gruptan da gözaltına alınanlar oldu

İstanbul Aksaray'da saat 18.20'de Suriyeli ve Iraklı iki grup silahlı çatışmaya girdi. Çatışmaya müdahale eden polislerden biri ve 2 kişi yaralandı. 

Silahların patlaması üzerine o bölgede görevli Önleyici Hizmetler’de görevli polisler kavgaya müdahale ettti. Polisler ile Suriyeliler arasında çatışma çıktı. O sırada patlayan silahlardan bir kurşun polis memurunun bacağını isabet etti. Olayda 2 kişi daha yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hasatnesi’ne kaldırıldı. Kavga eden iki gruptan birkaç kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

Polisin tabancaya bakarken yanlışlıkla bacağını vurduğunu iddia eden görgü tanığı Mustafa Erdoğan, "Silah sesleri geldi buradan, ondan sonra kaçtılar. Yolu geçerken bir tanesi burada vuruldu. Sonra köprünün oraya gittiler, köprünün orada bir tanesi 2-3 el ateş etti. 3 polis kaçtı. Polise ateş eden Suriyeli’nin silahı yere düştü. Polis üzerine atladı yakaladı. Daha sonra bir polis geldi tabancayı yerden aldı. Silaha bakayım derken polis kendini bacağından vurdu. Daha sonra halk Suriyeli’yi linç etmek istedi. Polisler kaçırdılar. İki tanesi yaralandı, Birini sağ götürdüler ama bir diğeri öldü herhalde" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • don karleone07 Mayıs 2017 23:45

    rüzgar ektik fırtına biçiyoruz kimin suçlu olduğunu herkes biliyor

  • Karinlari doydu ya07 Mayıs 2017 23:03

    Yeter be yeter karinlari doydu ya basladilar mafyaliga..vallahi derhal gitsinler toplama kamplarina en sonunda toplanip her yerde suriyeli avi basliyacak yoksa