E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşsizlik yardımları uzatılacak mı?---

İşsizlik yardımları uzatılacak mı?

İşsizlik yardımları uzatılacak mı?
06 Ocak 2014 - 07:32 borsagundem.com

Geçtiğimiz hafta sona eren işsizlik yardımlarının uzatılması için Kongre'ye baskı yapıyor. Obama ne diyecek?

ABD'de Obama yönetimi, 2008 yılında uygulanmaya başlanan ve geçtiğimiz hafta sona eren işsizlik yardımlarının uzatılması için Kongre'ye baskı yapıyor.

Başkan Obama'nın Hawaii'de tatiline devam ettiği ortamda, Ulusal Ekonomi Konseyi Başkanı Gene Sperling, 1,3 milyon uzun süreli işsiçin federal yardımdan mahrum kaldığını belirterek, Kongre'den yardımların uzatılması için adım atmasını istedi.

Başkan Obama ise işsizlik yardımları konusunda Salı günü Beyaz Saray'da bir açıklama yapacak.

Senato Çoğunluk lideri Herry Reid de Cuma günü yaptığı açıklamada işsizlik yardımının uzatılması konusundanın Kongre'de tatilin sona ereceği 6 Ocak sonrasında hemen gündeme geleceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sevda açıkgöz 25 Aralık 2017 04:23

    İşsizlik muaşı en az ikibin TL olması nı taleb ediyorum asgari ücret üçbin TL olması gerekiyor ev kiraları bir milyar elektrik su 1000 TL geriye kalan gıda giyim sağlık harcama genel ihtiyaç hiçmi evine eşya almasın tatil harcama yok birazda asgari ücretle yaşayanlara önem verilsin bu halk ölsünmü çocukları okutulmasınmı para olmayınca bu giderleri nasıl yapıcak boşanmalarının çoğu parasızlıktan oluyor aile içi huzursuzluk parasızlıktan oluyor bunları yetkililer duysun devlet bu konuyu ele alsın saygılarımla