E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'den bayram günü hain saldırı: 29 ölü, 3 yaralı---

İsrail'den bayram günü hain saldırı: 29 ölü, 3 yaralı

İsrail'den bayram günü hain saldırı: 29 ölü, 3 yaralı
12 Nisan 2024 - 11:10 borsagundem.com

İsrail'in bayramın son gününde Gazze'de bir evi bombalaması sonucu en az 29 Filistinli hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İsrail ordusu, Ramazan Bayramı'nın 3. gününde Gazze kentinin Sidra bölgesindeki Ed-Derec Mahallesi'nde Yafa Caddesi'nde bulunan Filistinli "Et-Tabatibi" ailesine ait evi bombaladı.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, saldırıda ilk belirlemelere göre 29 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

İsrail ordusuna ait helikopterlerin, Gazze kentinin Zeytun, Şucaiyye ve Rimal mahallelerinde en az 3 evi hedef alması sonucu çok sayıda Filistinli yaralandı.

Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nın kuzey bölgeleri de İsrail ordusuna ait helikopterlerle hedef alındı, kampın kuzeyindeki bazı binalar ise bombalanarak yerle bir edildi.

İsrail askerlerinin Nusayrat'taki El-Cedid Mülteci Kampı'nda yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okulu hedef alması sonucu çok sayıda kişi yaralandı, yaralılar Deyr el-Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi'ne götürüldü.

İsrail ordusunun denizden düzenlediği saldırılarla El-Cedid Mülteci Kampı'nda hedef aldığı bir ilkokuldan ise bir kişinin naaşı ile çok sayıda yaralı çıkarıldı.

Gazze Şeridi'nin güneyinde ise sivil savunma ekipleri, Han Yunus kentindeki El-Emel Mahallesi'nde yıkılan binaların enkazından 13 kişinin çürüyen cesetlerini çıkardı.

İsrail askerleri, seyir halindeki bir araca ateş etti

İsrail askerleri Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde sabahın erken saatlerinde Tubas kentine baskın düzenledi.

Pek çok mahalleye konuşlanan İsrail askerleri, seyir halindeki bir araca ateş açtı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamaya göre, Tubas'ta bir aracın hedef alındığına dair ihbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi ancak İsrail askerleri araca ve içindekilere el koydu.

İsrail askerlerinin Tubas'ın güneyindeki Tammun Kavşağı yakınlarındaki aracı terk etmesinin ardından Kızılay ekibi, saldırıda hayatını kaybeden bir kişinin cansız bedenine ulaştı.

ABD basınından İran, İsrail'e saldıracak iddiası

 

Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu İsrail saldırısında öldü

 

Fransa'dan İsrail'e yaptırım sinyali

 

İsrail'e ihracat kısıtlaması yapılacak ürünler açıklandı

 

İsrail halkı, Netanyahu'nun Gazze'deki savaşı iyi yönetemediğini düşünüyor

 

İsrail: Gazze Şeridi'ne saldırılar devam edecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)