E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa'dan İsrail'e yaptırım sinyali---

Fransa'dan İsrail'e yaptırım sinyali

Fransa'dan İsrail'e yaptırım sinyali
09 Nisan 2024 - 17:50 borsagundem.com

Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne, Gazze'ye insani yardım ulaşması için İsrail'e baskı ve yaptırım uygulanabileceğini ifade etti.

Sejourne, konuk olduğu Fransız RFI radyosu ve France 24 kanalının ortak yayınında, Gazze'ye yönelik insani yardım konusunu ele aldı.

İnsani yardımın ulaştırılabilmesi için Gazze Şeridi'nin kuzey ve güneyinde geçiş noktalarının açılmasını isteyen Sejourne, bölgeye yüzlerce yardım tırının geçmesi gerektiğini vurguladı.

Fransa Dışişleri Bakanı Sejourne, Gazze'ye yönelik insani yardımın ulaşması için İsrail'e karşı baskı ve yaptırıma kadar varabilecek adımlar atılabileceğini belirtti.

Fransa'nın, Batı Şeria'da Filistinlilere karşı şiddet uygulayan yasa dışı Yahudi yerleşimcilere karşı Avrupa düzeyinde yaptırım uygulanmasını teklif eden ilk ülke olduğuna dikkati çeken Sejourne, insani yardımın Gazze'ye ulaşması için gerekirse buna devam edeceklerini kaydetti.

Sejourne, Filistin meselesinde iki devletli çözümden yana olduklarını vurgulayarak, ülkesinin "İsrail'in dostu" olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Özgür Özel'den 'İsrail' tepkisi

 

Bakan Bolat'tan Filistin ile 'İsrail kısıtlaması' görüşmesi

 

İsrail'den Türkiye'nin kısıtlama kararına yanıt

 

Ticaret Bakanlığı, İsrail'e ihracat kısıtlaması yapılacak ürünleri açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANS DÜNYASI09 Nisan 2024 22:08

    MÜSLÜMAN ÜLKELERİN BUNLAR İLE SAVAŞA BİLMELERİ İÇİN TÜM SİLAHLARINI VE OLMAZ İSE OLMAZ TÜM BALİSTİK NÜKLEER SİLAHLARINI YAPACAKSIN Kİ SENDEN KORKSUNLAR YOKSA KORKMAZLAR.BİZİM MUHALEFETTE BİZİM SİLAH YAPMAMAZI NEDEN HİÇ BİR ZAMAN DESTEKLEMEDİ NEDEN BİR TANESİ GİDİP DE FABRİKALARI GEZMEDİ NEDEN HÜKÜMETE DESTEK VERMEDİ.NEDEN SEVİNMEDİLER DEVAMLI ELEŞTİRDİLER.

  • AHMET ÖZBİLEN09 Nisan 2024 22:06

    ABD, AB ÜLKELERİ RUSYA YANİ HAÇLI ORDUSU FİLİSTİN KATLİAMINI YAPTIRDILAR HER SENE DOZUNU ARTIRARAK BU SENE DE YİNE RAZAMAN AYI İÇİNDE DOBLE YAPTIRDILAR ŞİMDE İYİ İNSAN ÜÇ MAYMUNU OYNUYORLAR SÖZÜM ONA İYİLİK MELEKLERİ OLUYORLAR.SİZ DEMİYORMUDUNUZ İSRAİL SALDIRANA SAVAŞACAĞIZ DİYE AKDENİZE SAVAŞ GEMİLERİNİ YIĞDINIZ.GİDİP İSRAİLE TOPUNUZ  İSRAİL E SECDE YAPTINIZ.AMBARGO KOYSANIZ NE OLUR KOYMASANIZ NE OLUR FİLİSTİNDE NE EV KALDI NE DE İNSAN BUNLAR ASIRLARDIR ASIL ZENGİNLİKLERİ KATLİAMLAR VE GÖZYAŞLARI İLE KENDİLERİ REFAH İÇİNDE YAŞAR İKEN DİĞER MİLYARLARCA İNSAN KATLEDİLMİŞTİR.

  • Garip dünya 09 Nisan 2024 20:25

    Daha yeni akil geldi