E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİsmail Kartal'dan Szymanski'ye: Biran önce toparlan---

İsmail Kartal'dan Szymanski'ye: Biran önce toparlan

İsmail Kartal'dan Szymanski'ye: Biran önce toparlan
17 Şubat 2024 - 09:41 borsagundem.com

Szymanski, Fred ile birlikte oynadığı 15 lig maçında 9 gol atarken, 6 da asist yaptı; onsuz çıktığı 10 karşılaşmada ise fileleri havalandıramadı. Teknik direktör Kartal, özel bir görüşme yaptığı Szymanski’den bir an önce kendini toparlamasını istedi.

Sezon başından bu yana devam eden Fred’li ve Fred’siz Fenerbahçe farkı bir kez daha gündemde. Sarı-lacivertliler, orta alanda hem defansif hem de ofansif olarak önemli roller üstlenen Brezilyalı yokken puan kaybetmiyor. Fakat o yokken takımın ekseni bozuluyor.

Öyle ki sezonun ilk bölümünde ‘yeni Alex’ övgülerini alan Sebastian Szymanski bile düzenden çıkıyor. Szymanski, Fred’in oynamadığı maçlarda skor katkısı yapamıyor.

Szymanski Fred ile birlikte oynadığı 15 lig maçında 9 gol atarken, 6 da asist yaptı. Fred’in sakatlığı nedeniyle oynamadığı 10 maçta ise Polonyalı gol atamazken sadece 3 asist yapabildi.Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in habeine göre, Szymanski sakatlığı nedeniyle Fred’in oynamadığı maçlarda orta sahada daha fazla defansın görev üstlenmek zorunda kalıyor ve hücum hattından uzaklaşınca da hücum etkinliği azalıyor. Fred olduğunda ise yıldız isim kaleye daha yakın olup gol atabiliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, son haftalarda performansında düşüş yaşayan Szymanski ile özel bir görüşme yaptı ve görüntülü analizlerle kendisinden beklentilerini anlattı. Kartal, güvenini paylaştığı Szymanski’den bir an önce kendini toparlamasını istedi.

Fenerbahçe devler listesinde! En fazla ticari gelir üreten takımlardan oldu

 

PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)