E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran Dışişleri'nden dikkat çeken Trump tahmini---

İran Dışişleri'nden dikkat çeken Trump tahmini

İran Dışişleri'nden dikkat çeken Trump tahmini
14 Haziran 2020 - 08:30 borsagundem.com

İran Dışişleri Bakanı Zarif, Başkan Trump'ın Kasım ayında ABD'de yapılacak seçimleri kazanma şansının yüzde 50'nin üzerinde olduğunu savundu.

Sosyal medyadaki canlı bir yayına katılan İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Trump'ın, makro politikalarında yaptığı tüm hatalara rağmen, ABD başkanlık seçimlerini tekrar kazanma şansının yüzde 50'nin üzerinde olduğuna inanıyorum" dedi.

Amerikan toplumunda hala yüzde 35'lik bir seçmen tabanın ABD Başkanı Donal Trump'ı desteklediğini savunan Zarif, Trump'ın bu taban dolayısıyla seçimleri kazanma şansının yüksek olduğunu dile getirdi.

Trump'ın İran'a karşı yürüttüğü politikayı "yanlış" olarak tanımlayan Zarif, “Trump, İran İslam Cumhuriyeti'nin bittiğine dair söylemlere artık inanmıyor. Ancak yürüttüğü yanlış politikalardan da nasıl döneceğini bilmiyor" görüşünü ileri sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa14 Haziran 2020 10:52

    İran halkı varlık içinde yokluk yaşıyor.Her yere burnunu sokarak,PKK terörünü destekleyerek bölgenin huzurunu kaçırıyor.Bizi zayıf düşürmek için PKK'yı destekliyor,halbuki hem Amerika'nın hem PKK'nın önünde kale gibi durarak İran'ı koruyoruz,biz yenilsek sıra kendilerinde.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU14 Haziran 2020 20:36

    islam dünyasını param parça etti iran sonunda kendi pisliğinde batacaklar.bugün kandil iran kurmuş.hepp terör örgütleri ile içli dışlı olmuşlar ondan sonra da  islamiyetten bahis ediyorlar.güvenilmez bir ülkedir iran.isteseler bizimle ortak operesyonda kandili darmadağın yapar idik ama kalleşlik yaptılar bizlere.