E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnfo Yatırım’dan hesap açana 1 aylık Fintables Pro üyeliği hediye---

İnfo Yatırım’dan hesap açana 1 aylık Fintables Pro üyeliği hediye

İnfo Yatırım’dan hesap açana 1 aylık Fintables Pro üyeliği hediye
18 Ekim 2023 - 11:24 borsagundem.com

İnfo Yatırım’dan hesap açan ilk 1000 kişiye 240 TL değerindeki 1 aylık Fintables Pro üyeliği ücretsiz verilecek

Sermaye piyasalarında 33 yıllık deneyimiyle Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, veriyi bilgiye çeviren yenilikçi temel analiz platformu Fintables ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında, yatırımcılara Fintables mobil üzerinden İnfo Yatırım hesabı ile işlem yapabilme imkânı sunuluyor. Bunun yanı sıra düzenlenen kampanyada 16-29 Ekim tarihleri arasında İnfo Yatırım’dan hesap açan ilk 1000 kişiye 240 TL değerindeki 1 aylık Fintables Pro üyeliği ücretsiz verilecek. Yatırımcılar böylece veriye dayalı temel analiz grafikleriyle yatırımlarına daha güvenli biçimde yön vermek için güçlü bir araca sahip olacak.

İnfo Yatırım’dan bir yenilik daha

Kullanıcı deneyimini en üst düzeyde sunmak için iş birliği ve ürün geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden İnfo Yatırım, yenilikçi temel analiz platformu Fintables ile iş birliğine gitti. Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin finansal verilerini standardize eden ve veri görselleştirme tekniklerini kullanarak yatırımcıların hızlı analiz yapmasını sağlayan bir temel analiz platformu olan Fintables Mobil üzerinden artık İnfo Yatırım hesabı ile işlem yapılabiliyor. Yatırımcılar böylece İnfo Yatırım hesabı üzerinden Fintables Pro’nun sunduğu güçlü hisse senedi analizleri ile doğru yatırım kararları almak için ihtiyaç duydukları her şeye tek bir platform üzerinden ulaşabiliyor. 

Hesap açan ilk 1000 kişiye ücretsiz üyelik

İnfo Yatırım'da hemen hesap açan ilk 1000 kişi, 240 TL Değerinde 1 Aylık Fintables Pro üyeliği kazanıyor. Kampanya 16-29 Ekim tarihleri arasında geçerli. Kampanyadan faydalanmak isteyen yatırımcılar  https://hesapac.infoyatirim.com/fintables/ linki üzerinden başvuru yapıp, yeni hesap açarak 1 aylık Fintables Pro üyeliği kazanacak.

‘Daha bilinçli ve veriye dayalı yatırım ekosistemi için çalışıyoruz’

İnfo Yatırım CEO’su Ender Şahin, konu ile ilgili şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde, büyük bir hızla artan yatırımcı sayısını da dikkate alarak daha bilinçli, bilgiye ve veriye dayalı bir yatırım ekosistemi oluşması için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Sektörümüzdeki öncü rolümüzü, grup iştirakimiz yenilikçi temel analiz platformu Fintables ile yaptığımız iş birliği ile sürdürüyoruz. Bu faydalı iş birliğini cazip bir kampanyayla da taçlandırdık. İnfo Yatırım hesabı açan yatırımcılarımıza 1 ay ücretsiz doğru yatırım kararları alabilmeleri için ihtiyaç duydukları her şeyi tek platformda bulabilecekleri Fintables Pro üyeliği hediye ediyoruz. Güçlü iş birlikleriyle yatırım alanındaki en gelişmiş teknolojilerle yatırımcılara katma değerli hizmetler sunmaya devam edeceğiz.”

iNFO Yatırım hakkında:

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler, sermayesi güçlü ve halka açık Hedef GSYO, Seyitler Kimya ve İdeal Finansal Teknolojiler, Hedef Yatırım Bankası, Zen GSYO, Hedef Portföy şirketlerini de bünyesinde bulunduran Hedef Grubu iştirakidir. İnfo Yatırım, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım–satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. İnfo Yatırım, Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermekte olup, faaliyet gösterdiği alanlarda etkinliğini giderek artırmaktadır. 2011 yılında halka arz edilen şirket Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir. Güçlü öz sermayesini, piyasalardaki tecrübe ve uzman kadrosunu teknolojik altyapı ile birleştiren İnfo Yatırım, 10’u İstanbul’da olmak üzere toplam Türkiye’nin 29 noktasında hizmet vermektedir. İnfo Yatırım, 2021 yılında Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Altın Boğa Ödülleri’nde Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) Pazar Payı Artış Lideri ödülünü kazanmıştır.

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Borsa İstanbul’da buluşturdu

 

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Borsa İstanbul’da bir araya getiriyor

 

İnfo Yatırım, TradingView’de mobil entegrasyon sunan Türkiye’deki ilk ve tek aracı kurum oldu

 

İNFO Yatırım, Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımı Bursaspor’a isim sponsoru oldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 11,61
En Yüksek: 11,88
En Düşük: 11,53
Değişim 0,00 %
FK: 11,50
PD / DD: 2,10
İşlem Hacmi 27.780.946
Toplam Adet: 2.377.700
Ağırlıklı Ort.: 11,69
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)