E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan İstanbullulara uyarı---

İmamoğlu'ndan İstanbullulara uyarı

İmamoğlu'ndan İstanbullulara uyarı
15 Ağustos 2022 - 12:48 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehri etkisi altına alan sağanakla ilgili dikkatli olunmasını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artıran sağanakla ilgili açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu, “Öğleden sonra saat 14.00-15.00’e kadar devam edecek. Mecbur kalmadıkça araçlarınızla dışarı çıkmayın” dedi. İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Boğaz hattında oldukça yağış var. İstanbul’da genel anlamda bugüne kadar hep sıkıntı yarattığını gördüğümüz meydanlarımızda sıkıntı yaşanmadı.

Eminönü’nden Üsküdar’a, Maltepe’den Pendik’e, diğer bölgelerimize varıncaya kadar ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Yollardaki birikintileri giderdik. Şu anda İstanbul genelinde akışkanlık olabildiğince makul seviyede.Şu ana kadar bir yaralanma, kaza vs. ihbar almadık. Mikro ölçekli su baskınlarıyla ilgili 153’e ulaşan ve telafi edilemez noktada olan bir durum yaşamadık. Gelen ihbarları takip ediyoruz

AFAD’DAN DA UYARI GELDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  “@meteoroloji_twi‘den alınan son bilgilere göre İstanbul Anadolu yakasında etkili olan yağışların bugün öğleden sonra il genelinde etkili olması beklenmektedir. AFAD ekiplerimiz yaşanabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuz haline geçirilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.” denildi.

AFAD'dan Kuzey Ege ve Güney Marmara için fırtına uyarısı

 

AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama

 

İstanbul'a kuvvetli yağış uyarısı

 

İstanbul Boğazı’nda tehlikeli anlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran15 Ağustos 2022 20:13

    Vaaaaaay  Ekroş yine imaj yapmış!  Görevimin başındayım ayakları!  Tren çoktan kaçtı,  kredin tükeneli çok oldu. 

  • Mucise Reis : )15 Ağustos 2022 13:53

    Herkesler uyardı. sosyal medya dahil. Herke skomşusuna sahip çıksın. İzlesin, gözlemlesin. önlemlerini alsın. Hatalı problemli yollar, altyapılar, mazgallar, dere yatakları görüntülensin ve ilgili x belediye ye durum bildirilsin. Resmi yazı dilekçe olarak yada elektrınık mail olarak bildirin ki yazılı belgeniz olsun elinizde. Çörüm üzetmesi gerekenlerde sorunları haber alıp çözüm üretsin. unutmayın. Devlet halk için kuruldu. Halk varsa devlet var. partiler kişiler olmasada olur. Haklarımızı en iyi verenlere görev yetki veriyoruz. Anıtkabire gitmiş, camiye gitmiş, hacca gitmiş vb. bunlar kişisel hayatları banane... Bizim için asıl olan dertleri dinleyip çözüm üretmesi.