E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu gece yarısı özür diledi!---

İmamoğlu gece yarısı özür diledi!

İmamoğlu gece yarısı özür diledi!
10 Eylül 2022 - 10:32 borsagundem.com

Avcılar'da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazası sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun nerede olduğu merak konusuydu. Saatler sonra yaralıları hastanede ziyaret eden İmamoğlu, görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak yaşanan aksama nedeniyle özür diledi.


CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İstanbul'da belediye otobüsleri ve metrobüslerin karıştığı kazalara bir yenisi daha eklendi.

İstanbul'da Avcılar'da dün akşam saatlerinde iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen feci kazada 99 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralanan vatandaşlar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ne olay yerine geldi ne de kamuoyuna bir açıklamada bulundu. Nerede olduğu merak edilen İmamoğlu kazadan saatler sonra ortaya çıktı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul'da metrobüs kazası: 99 kişi yaralandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Eylül 2022 16:54

    MOTORLU TAŞITLAR İÇİN ŞEHİR İÇİ/DIŞI HIZ SINIRLARI DÜŞÜRÜLMELİDİR SEHİR İÇİNDE HIZ SINIRI 30 KM OLMALIDIR

  • ALİ KODUŞ11 Eylül 2022 10:54

    İSTNBULLULARA HİÇ ACIMAM.BUNU VE BUNDAN KÖTÜ OLAYLARI HAK EDİYORLAR İDİ KENDİ TERCİHLERİNİ YAPTILAR.ÖYLE ETİKETE ÖYLE BOYUNA POSUNU FİKİNE BAKARAK VE TOTO OYNAR GİBİ BAŞKAN SEÇER İSEN KİMSE AĞLAMASIN.

  • baran11 Eylül 2022 15:31

    Aşağıdaki soytarı yine mahalle kahpesi gibi yalan söylemeye başladın.  Bak burada ittifak mittifak olmaz sen kahpelik yapacağına kendi nikin ile ortaya çık. Pensilbanya kahpesi seni herkes tanıyor artık.  Ekrem kendi kankasına  otobüs tamir bakım ihalesini vermiş bu zaten biline bir şey daha ne ötüyorsun zübük yalancı ittifakçı yalancı soytarı?

  • Ahmet Özbir ve Baran ittifakı 2Li Masa11 Eylül 2022 13:59

    Çok tarafsız yazıyorsun. Ha gayret, akan yaralıların kanlarından bir oy çıkartabilecekmisin. Çok tarafsızsın emmioğlu. metrobüsü imamoğlu kontrol etmiş, yola çıkabilirdemiş. Hangardan çıkmış. Çalışabilir raporu düzenlemiş. Şöfür chp dönemindeişe girmiş. kpss den 30 aldığı halde görev yapıyormuş.

  • Erdal yalçın11 Eylül 2022 00:45

    metrobüsü imamoğlumu kullanıyormuş, kaza olunca kaçmışmı, aya giden 4 şeritli yoldamı yapmış

  • istanbul10 Eylül 2022 22:32

    oncelik allah sifa eylesin bu dunya bos baskan belki tatil cikmis olabilir nasil olsa parasi var mevki var hergun et yiyen veya baska isleri var bu dunya bos ölüm unutmayin ne olursa fakir oluyor zengin keyfi icinde

  • Sedat10 Eylül 2022 16:27

    Küfürbaz baran efendiyi 9 Eylül kutlamalarındaki muhteşemlik çok fena çarpmış. İstanbullu yakın zaman sonra senin gibi kötü beyinlerden tam olarak kurtulacak, boşuna debelenme ve yazacaksan adam gibi yorum yaz !

  • MEHMET10 Eylül 2022 14:29

    birde bu olayı çorlu tren kazası ile kıyaslayın insanlar halla adalet arıyor. kalkmışlar imamoğlunu eleştiriyorlar. 

  • baran10 Eylül 2022 14:48

    Beyinsiz angus seni?  İstanbul İstanbul olalı böyle kaşar görmedi!  İşte bu tip te böyle bir kaşar!  Taaa bilmeme nerelerden bir şey bulur abuk subuk mukayeselere girer.  Angus oğlan bel.nin maaşlı finosu bak bu millet sizden yaka silkti  Bir def olun gidin artık.  Yoksa İstanbullu galeyana gelecek topunuzu  denize dökecek.  Ülkelerin tarihinde uçak kazaları da var tren kazaları da vardır. bunlar çalışamaz  işlemez hale getirilen belediyenin mazereti olamaz!  Anladın mı angut kafa?

  • Tatil bana yakışıyor 10 Eylül 2022 13:51

    Başkan kusura bakma yine tatilini zehir ettik. Neyse Reis olunca bol bol tatil yaparsın artık

  • Veysel10 Eylül 2022 12:25

    Ünvanı İBB bşk. Tek yapmadığı iş .

  • Liyakat10 Eylül 2022 12:14

    Evet evet liyakat önemli. Kazazedelere geçmiş olsun.

  • baran10 Eylül 2022 12:12

    Allah Türk Milletini münafıklardan korusun.

  • Cumhuriyet10 Eylül 2022 16:51

    Biraz daha sabırlı ol, duanın gerçekleşmesine çok az kaldı.

  • Mucise Reis : (10 Eylül 2022 11:25

     Sizleri özdür dileyecek kadar bu duruma düşürenlerin, problemlerin, sorunların kalıcı olacak ortadan kaldırılmasıdır. Gerekli önlemler alınmalı profesyonel düzeyde çözümler üretilmeli, Hiç bir şey kapatılmamalı. Örnek, şöför denetimleri artsın , araçların kontrolleri sıkı yapılsın, çalışma saatleri gözden geçirilsin, hız sınırları kontrol edilsin. birbirinin takip eden araç mesafeleri en az 500 mt olsun .. arkadan araç çarpması kabul edilemez... yollarda kaza vb olunca 1 km mesafeli elektronık kırmızı ikaz lambaları devreye girsin araçlar yavaşlasın o ışıklar yanınca mesela.. örneri :  bazı duraklarda noktalarda merdiven sistemleri stokda olmalı. yollar ortasında kocaman demirler, üzerinden atmamak yaşlılar, bekbekler, çocuklar, yüklü eşyalar, bebek arabaları , vb. acil yaya geçişlerinde engel oldu. karayollarının üzerinden 4 + 4 basamaklı merdiven sistemi ile geçişler acil durumlarda hızlıca gerçekleşlebilir. koyun gibi yol bariyerlerin üzerinden atlımaya çalıştı millet.

  • baran10 Eylül 2022 14:33

    Lan yürü git şuradan soytarı!  İstanbul da lağıma çevirmediğiniz dere!  Pisletmediğiniz sokak kalmadı!  Yapılmakta olan metro tünellerini taş ve molozlar ile doldurmak yine bunlara mahsus.  İnşaat atıklarının  şehrin ortasına bırakıp giderler bunlar da zerre kontrol yok.  Bunların pisliklerini saymaya ne defter yeter ne kalem.  Çıkmış bu da ahkam kesiyor.  Geri zekaalı İstanbul trafiğinde 500 m.  mesafe bırakmak trafik kuyruğunun  Edirne ye taşması  demektir.  Bebek arabalarına kabahat buluyor öküz oğlu öküz.  Her zamanki gibi  Pensilvanya Fahişesi sivri  aklınla zırvaladın!

  • ALİ KODUŞ10 Eylül 2022 11:04

    tv canlı yayınlarında açık oturum izlemiş idim.otobüslerin bakımını ve tamirisini  mali müşavir olan ve aynı zamanda chp milletvekili olan bir kişiye vermişler.o da orjinal parça kullanmayıp yan sanayi kullanıyor imiş deniliyor idi.otübüslerin hepsi ya yolda kalıyor ya yapıyor yada frenleri patlıyor.bu olaylar sundan sonrada daha farklı şekillerde olacaktır.

  • Mucise Reis : )10 Eylül 2022 18:46

    Yüzsüzün biri cevap yazmış :D Aldığın otobüzler yokuş çıkamıyor. Bütçe neden açık veriyor? içte test etmeden alınan yokuş çıkamayan ,Türkiye arazilerinde gidemeyen otobüsler yüzüne :D kendin demişsin çöp almışlar İstanbul bütçesi çop olmuş, borç batana sokulmuş : ))) Yeni otobüsler alınması lazım. Hollanda otobüsleri hem çöp, hemde büçtesi borcu ödenmiyor :D kendi kendini ele veren cümeleler : )) İST belediyesi türkiyede en ucuz kredi bulan , yurtdışından dahi kredi temin edebilecek kapasitede :D gel gelelim otobüsleri almasın , vatandaş hizmet bulmasın diye, onaylanmıyor :D yarıdm paraları bile bloke edildi :D  geçmiş partilerin borçları ödenmesin diye : )) Özel otobüsler önce gitsin 5 tl ye aldıkları mazot neden 30 tl onu sorsun :D bırak traşı masalı ... Boş adamlar, akıl veriyor haha

  • Mucize reise10 Eylül 2022 17:35

    Hollandadan alınan otobüsler arızalı değildi merak etme. İstanbul yoğunluğunu kaldıramadı. Metrobüs kötü istemezük diyen sizin taife öyle bir çullandıki Metrobüs kaldırmadı. Gelelim otobüs alımı yalanına. İbb borç batağında. 20 milyar borçla aldığı belediyede borç 100 milyara dayanmış. Özel otobüsler alacaklarını alamıyoruz diye isyan etti geçenlerde sende görmüşsündür. Şimdi ibb başkanı İstanbul nimet diyordu borçlanmak ihanet diyordu ne oldu şimdi sürekli borç borç alıyor. Hazine birçoğunu onayladı ama sonra baktı ki bunun derdi iş yapmak değil yandaş zengin etmek borç tavanı delmiş hop dedi daha onay falan yok. Bütçeden alacağını fazla fazla alıyormu? Alıyor. İşine baksın. Nimet İstanbul nimet.

  • Mucise Reis : )10 Eylül 2022 16:09

    Ya siyasetinizde, akıl kapasiteniz gibi basit :D çok merak ediyorsan istanbul için hollandadan alınan araçların neden çalışmadığını, neden bu araçların kullanılmadığı halde milyarlarda tl zarar ettiğimizi gitte sor :D boş boş konuşuyorsunuz :D insanlar sizin akdar basit kapasitesiz değil. İnsanalr sizlerin çok üzerinizde zeki. Z kuşaı çok daha zeki. Sen bu cümlelerini yaz. 1- hollanadan alaınan otobüsler neden niçin zarar ettirdi ve kullanılmıyor ? 2 - yeni otobüs alım teklifi neden engelleniyor halk yenilenemeyen araçlarda seyahat etmek zorunda kalıyor :D bunları cevapla, sorna uydurma basit, ilk okul kahvesi siyasetini yap : )) ya biraz zeki, aklı başında, kaliteli olun yahu. google araştırın biraz.  Ki otobüs şöförü sağlık sorunu yaşamış. Yazdıkların hepsi yalan oldu :D

  • baran10 Eylül 2022 14:36

    Bunlar cemiyet pisliği olduklarını her şekilde anlatıyorlar.  Görevini layıkı ile yapmak diye bir anlayış bunlar da asla olmaz.