E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivİkinci el araç piyasası durma noktasına geldi---

İkinci el araç piyasası durma noktasına geldi

İkinci el araç piyasası durma noktasına geldi
05 Ağustos 2022 - 16:54 borsagundem.com

İkinci el araç piyasasındaki son gelişmeleri değerlendiren Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ÖTV indirimi beklentisinin piyasayı olumsuz yönde etkilediğini açıkladı.

Çip krizi yüzünden üretimde yaşanan aksamaların ve lojistik sorunlarının yanı sıra son günlerde gündeme gelen ÖTV indirimi beklentisinin de piyasayı olumsuz yönde etkilediğini belirten MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, yaşanan belirsizliğin sektörde güvensiz bir ortam oluşturduğunu ve satışları durma noktasını getirdiğini söyledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu05 Ağustos 2022 18:14

    Sıfırı 322 bin olan bir aracın, 2015 modeli için, aynı şehirde, yaklaşık kilometrelerde, aynı pakette, kazasız iki farklı araca bir satıcı 260 bin, diğeri 340 bin istiyor. Nasılsa bu alanda nas yok, kim kime hangi fiyatı tutturursa. Gerekirse piyasa dursun, bu saçmalık artık bitmeli.

  • kamil05 Ağustos 2022 17:04

    fiyatlar çok yüksek ve durmadan zam yapıp duruyor bayiler. galeriler ise sıfır aracı alıp üzerine en az 200 bin koyup satıyor. El insaf yani... ÖTV insin, sizlerde azıcık durulun ve fiyatları indirin, sonrasında satışlar artar.....