E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporIcardi'nin sağlık durumu açıklandı---

Icardi'nin sağlık durumu açıklandı

Icardi'nin sağlık durumu açıklandı
22 Ekim 2023 - 15:06 borsagundem.com

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edildiği açıklandı.

Galatasaray, Beşiktaş derbisinde ayağına aldığı darbelerin ardından ağrıları başlayan Mauro Icardi'nin sağlık durumunu açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip Arjantinli yıldızın sağ ayak bileğinde hasar ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

Galatasaray Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yapılan Beşiktaş derbisinde sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan Mauro Icardi'nin MR'ının çekildiği bildirildi.

Tetkikler sonucunda sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildiği kaydedildi.

Icardi'nin tedavisine başlandığı aktarıldı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ilk 11'leri belli oldu

 

Galatasaray: 2 – Beşiktaş: 1

 

Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi kötü haber

 

Galatasaray'dan Cumhuriyet'in 100. yılı için çok özel koreografi

 

Galatasaray-Bayern Münih maçının hakemi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)