E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİç Anadolu'ya kuvvetli kar uyarısı---

İç Anadolu'ya kuvvetli kar uyarısı

İç Anadolu'ya kuvvetli kar uyarısı
05 Şubat 2023 - 14:13 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu'nun doğusunda yarın kuvvetli kar beklendiğini açıkladı.

İç Anadolu'nun doğusuna yarın kuvvetli kar bekleniyor. Meteoroloji tahminlerine göre yarın İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli; Nevşehir, Niğde, Sivas, Kayseri çevreleri ile Yozgat'ın doğu kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor.

Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU İÇİN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu için yarın fırtına ve şiddetli rüzgar uyarısında bulundu. Halkı çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve  soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi konularında uyardı.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Anadolu genelinde güney yönlerden kuvvetli; Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Muş, Bingöl, Bitlis, Erzurum, Şırnak, Hakkari çevreleri ile Van'ın güneyinde ise zaman zaman fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, kar olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

AFAD'dan fırtına uyarısı: Tedbirli olun

 

2 il için fırtına uyarısı

 

Akdeniz Bölgesi'nde fırtınaya dikkat!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)