E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAFAD'dan fırtına uyarısı: Tedbirli olun ---

AFAD'dan fırtına uyarısı: Tedbirli olun

AFAD'dan fırtına uyarısı: Tedbirli olun
04 Şubat 2023 - 22:01 borsagundem.com

AFAD İstanbul genelinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Uyarı cep telefonlarına mesaj olarak gönderildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, İstanbul için uyarı mesajı gönderdi.

İstanbul'da yaşanacak kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşları uyaran AFAD, cep telefonlarına kısa mesajla "tedbirli olun" çağrısında bulundu.

AFAD tarafından gönderilen mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Meteorolojiye göre yarın İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun."

Vali Yerlikaya sosyal medyadan uyardı 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentte yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, ilgili birimlerle Karla Mücadele Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdiklerini kaydederek, İstanbulluları meteorolojik gelişmelere ilişkin bilgilendirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Meteorolojik verilere işaret eden Yerlikaya, "Pazar günü İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtınanın (60-80 km/s), Avrupa Yakası'nda yer yer tam fırtına (80-100 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Lütfen ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olalım." ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya, yarın için bir önemli uyarısının da motosiklet sürücüleri ve motokuryelere olduğunu belirterek, beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle köprü geçişlerindeki olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

İDO seferlerine fırtına engeli

 

Meteoroloji'den denizlerde fırtına uyarısı

 

Doğu'da dondurucu soğuk

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)