E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHusilere, ABD ve İngiltere saldırıları devam ediyor---

Husilere, ABD ve İngiltere saldırıları devam ediyor

Husilere, ABD ve İngiltere saldırıları devam ediyor
17 Şubat 2024 - 02:23 borsagundem.com

Husiler, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin Hudeyde'nin Dureyhimi ilçesine hava saldırısı düzenlediği belirtildi. Dureyhimi'ye aynı gün içerisinde 6 saldırı gerçekleştirildi

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin sahil şehri Hudeyde'ye aynı günde 6 saldırı düzenlediğini duyurdu.

Husilere bağlı el-Mesire televizyonunda yer alan haberde, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin Hudeyde'nin Dureyhimi ilçesine hava saldırısı düzenlediği belirtildi.

Dureyhimi'nin Taif bölgesine yönelik hava saldırısı yapıldığı bildirilen haberde, saldırının yol açtığı can kaybı ve yaralı konusunda ayrıntıya yer verilmedi.

Hudeyde'nin el-Cubbane bölgesine 2, kentin kuzeyindeki el-Zehra bölgesine ise 3 saldırı gerçekleştirildiğini aktaran Husiler, bu saldırıyla bir günde aynı bölgeye 6 saldırı düzenlendiğini kaydetti. Konuya ilişkin ABD ve İngiltere'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Husiler gece, ülkenin güneyindeki Aden Körfezi'nde İngiliz gemisi LYCAVITOS'u vurduklarını duyurmuştu.

Yemen'deki Husiler: İngiliz gemisini vurduk

 

ABD, Yemen'deki Husilere 2 saldırı düzenledi

 

ABD Husilere 3 saldırı düzenledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)