E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHUNER İtalya’yı fethetmeye, güneşi zapt etmeye gitti!---

HUNER İtalya’yı fethetmeye, güneşi zapt etmeye gitti!

HUNER İtalya’yı fethetmeye, güneşi zapt etmeye gitti!
12 Ekim 2022 - 08:20 borsagundem.com

BİST üyesi Hun Yenilenebilir Enerji, Avrupa’da da dev adımlar atıyor, güneşi zapt ediyor, megavat megavat büyüyor. Genel Müdür Kavuncu, “Yatırımcılarımızı heyecanlandırmalı” dediği stratejik girişimleri anlatıyor.

Dünyada ve Türkiye’de şu anda ve görünen o ki yakın gelecekte de en önemli gündem kuşkusuz enerji olacak gibi görünüyor… Avrupa enerji arzındaki sıkıntılardan dolayı bir yandan üşüyebileceği bir kışa hazırlanırken, diğer yandan hidroelektrik santralleri yeniden gündeme almayı konuşuyor.

Türkiye’de ise umut veren gelişmeler var. Bunlardan biri de Hun Yenilenebilir Enerji’de… Biz de şirket genel müdürü Oruç Burak Kavuncu’yu “Kazandıran Sohbetler”e konuk ettik ve yenilenebilir enerji konusunu masaya yatırdık.

VOLKAN KARSAN'LA "KAZANDIRAN SOHBETLER"İ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 7,07
En Yüksek: 7,16
En Düşük: 6,90
Değişim 0,28 %
FK: 94,96
PD / DD: 1,37
İşlem Hacmi 147.612.749
Toplam Adet: 21.043.787
Ağırlıklı Ort.: 6,99
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)12 Ekim 2022 08:44

    Özellikle, sera sistemleri üzerine çalışmalar olmalı. Bu alanda üniversitelerde yarışmalar düzenlenmeli. Antalyada her yıl yarışma. sera sistemleri seralarda otomasyin sistemler. burası özel teşvik ve arge üssü olmalı. buradan oluşan her bilgi teknolojı avrupaya satılabilir kurulabilir. denizden elektrık üretim sistemleride olmalı yarışmalar vb. arge üretimler projeler...rüzgar zaten gerekli. geleceği inşa edersek kazanırız. yoksa al,montaj, sat olmaz.. sanayiye gidiyorsun far kırık tamam sok-tak yapılıyor :D abd de avrupada o kırık fara presler 3d yazıcılar, farklı nano ürünler, yamalar, orjınal makınalar ile tamir ederek verebiliyor. yada sadece istenen parça üretilebiliyor gibi.. burada herkes sök-tak-sat çı oldu. üretmemiz lazım. icat etmemiz lazım.

  • ZABİR KÖMÜŞ12 Ekim 2022 17:16

    SEN HANGİ KAFAYI YAŞIYORSUN.TÜM ANADOLUDAKİ TERMAL YERLERDE ARTIK DÖNÜM DÖNÜM SERALAR VAR.KIŞIN - 30 DERECE DE BİLE TÜM ÜRÜNLÜR ÜRETİLMEKTE VE AVRUPAYA SATILMAKTADIR.