E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHazine'den 3 tahvil ihalesi---

Hazine'den 3 tahvil ihalesi

Hazine'den 3 tahvil ihalesi
01 Nisan 2014 - 00:56 borsagundem.com

Hazine, 2, 7 ve 10 yıl vadeli 3 tahvil ihalesi düzenleyecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kuveyt'e gidiyor. Gül, hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

Kuveyt'te resmi törenle karşılanacak Gül, Kuveyt Finance House Yönetim Kurulu Başkanı Hamad Ebu el-Muhsin el-Merzuk, National Bank Of Kuveyt Yönetim Kurulu Başkanı ve Grup Başkan Yardımcısı Şeyha el-Bahar, Kuveyt Yatırım İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Bedir es-Saad, Kuveyt Başbakan Birinci Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Halid el-Hamad es-Sabah ile Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk Ali el-Ganim'i kabul edecek.

- Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir Mübarek el-Hamad es-Sabah ve Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile bir araya gelecek Gül, daha sonra anlaşmaların imza törenine ve Kuveyt Emiri es-Sabah'ın onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.(Ankara/10.30/Kuveyt)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak, mevkidaşlarıyla ikili görüşmelerde bulunacak. (Brüksel)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyelerini kabul edecek. (Ankara/10.00)

Hazine, 2, 7 ve 10 yıl vadeli 3 tahvil ihalesi düzenleyecek. (Ankara)

Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılına ilişkin ölüm nedeni istatistiklerini açıklayacak. 
(Ankara/10.00) 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)