E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları düşecek---

Hava sıcaklıkları düşecek

Hava sıcaklıkları düşecek
02 Mart 2016 - 08:35 borsagundem.com

Hava sıcaklığının batıda azalması bekleniyor

Hava sıcaklığının Batı bölgelerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Ülkemiz genelinin az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Balıkesir, Manisa, Uşak'ın batısı, Kütahya'nın kuzey ve batısı, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri ile öğle saatlerinden sonra Marmara ve Ege bölge geneli, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege'de, bugün Ege ve Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.
Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Marmara'nın güneyi ve Kıyı Ege'de, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)