E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları düşecek---

Hava sıcaklıkları düşecek

Hava sıcaklıkları düşecek
30 Aralık 2015 - 08:13 borsagundem.com

Hava sıcaklığı kuzey ve batıda hissedilir derecede azalacak

Hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 12 derece) olmak üzere ülke genelinde azalması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, son değerlendirmelere göre  Yurdun kuzey, iç ve zamanla doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
Yağışların yağmur, akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimlerinde, gece saatlerinde Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, ve Kırklareli 'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, bugün zamanla kuzey bölgeler ile hafif olmak üzere iç kesimlerde 
kar şeklinde olması bekleniyor.
Bugün sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin 
ediliyor. 
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Karadeniz kıyıları ile Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-70 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)