E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalil Sezai'ye tutuklama talebi---

Halil Sezai'ye tutuklama talebi

Halil Sezai'ye tutuklama talebi
17 Eylül 2020 - 15:45 borsagundem.com

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 67 yaşındaki komşusunu darp eden Halil Sezai'yi ifade vermek üzere adliyeye çağırdı. Sezai, verdiği ifadenin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.

Tuzla’da dün bir sitede çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, çekime izin vermeyen mahalle sakini 67 yaşındaki Hüseyin Meriç ile tartışma yaşamış; Sezai, yaşlı adamı darp etmişti. Yaşanan olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Halil Sezai’yi ifadeye çağırdı.

Şarkıcı Halil Sezai Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği iddiasıyla ifade vermek üzere Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Polis eşliğinde adliyeye getirilen Sezai'nin sağ elinin sargılı olduğu görüldü.

Halil Sezai tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU17 Eylül 2020 18:32

    Yaşlı amcaya fena dayak attı.bu adama en az 10 sene ibretlik olsun diye ceza verilmeli.neyine güveniyorsun  adam yaşlı ya ölse ne yapacaktın.bu nasıl bir cahil sanatcı imiş.

  • Kaçkar KAPLANI17 Eylül 2020 16:10

    Millet de sizi adam yerine koyup izliyor ve dinliyor. Yapan bulur, toplumu haklı tepkisinden dolayı tebrik ediyorum. Bir kaç gün yatsın da belki aklı başına gelir.

  • mantık17 Eylül 2020 18:09

    İşte sorun orada bu kadar çapsız ve kültürsüz ta yapımcısına  kadar içi boş abgusları nasıl olur da izlemeye  değer buluyorlar?Bir çukur dizisi abuk subuk hatta bücür tipler gerçekjten çok uzak  ancak ergen çocuk aklından çıkmışa benzer senaryolar.

  • HASAN TOSUN17 Eylül 2020 16:02

    çekime izin vermeme hakkımı var,sanane,kim neyi nerede çekerse çeksin

  • FİNANSŞÖR17 Eylül 2020 15:58

    bu tür insanlara acımayacaksın.babası yaşındaki adamın pestilini çıkarttı en az 10 sene ceza vereceksin ki bir daha kimse bu tür işlem yapmaya cesaret edemesin.