E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivHaczedilen mallar yarı fiyatına satılamayacak---

Haczedilen mallar yarı fiyatına satılamayacak

Haczedilen mallar yarı fiyatına satılamayacak
04 Eylül 2019 - 09:20 borsagundem.com

İcra ihalelerinde kullanılan yarı fiyatına satılık ifadesi tarih olacak. Yeni modelde borçluya, haczedilen malını satma hakkı tanınacakken, satış esnasında ise haczedilen malın gerçek değerinde satılmasını sağlayacak prosedürler de oluşturulacak.

Geçtiğimiz mayıs ayında açıklanan Yargı Reformu Stratejisi'nde bulunan yeni icra modeli 11. Kalkınma Planı'nda da yer aldı.

Hakim ve savcılara coğrafi teminat getiren, ceza mahkemelerinin 24 saat esasıyla hizmet vermesinin önünü açan, noterlik ve özel kalem müdürlüğünü meslek haline dönüştüren ve avukatlara da yeşil pasaport hakkı tanınmasını sağlayan düzenlemelerin yer aldığı plan dahilinde icra dairelerine yönelik de yeni bir model uygulamaya alınacak.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş04 Eylül 2019 09:53

    Buralarda zeten mafyavari pejmurde insanlar haram ekmek yiyor.

  • ZENGİN AĞA04 Eylül 2019 09:36

    millete ver kredi...ver kredi... millet evini, arabasını, villasını ödeyemesin.. cumhuriyet tarihinin en büyük icra takipleri ile karşı karşıyayız...TARİHİ İCRA TAKİBİ, VE İCRA İŞLEMİ SIRADA BEKLİYOR...VER KREDİ.. AÇ KREDİ MUSLUKLARINI BELKİ 1 - 2 YIL DAHA ÇÖZÜMSÜZ DÖNDÜRÜRSÜN PİYASAYI... YA ZENSİNSİN.. YA FAKİR BAŞKA BİR ŞIK YOK..BABANE BEYAA.. SEN SEÇTİN SEN YÖNETİL BÖYLE. YARDIM BEKLEME, BAĞIŞ BEKLEME, HAYIR İŞİ BEKLEME.ALNINDAN TER AKIYORSA, KARŞILINI AL SEN