E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüney Kore'den kritik Kuzey Kore iddiası!---

Güney Kore'den kritik Kuzey Kore iddiası!

Güney Kore'den kritik Kuzey Kore iddiası!
18 Mart 2024 - 21:25 borsagundem.com

Güney Kore Savunma Bakanı Shin Won-sik, Kuzey Kore'nin Rusya'ya yaklaşık 7 bin konteyner mühimmat gönderdiğini iddia etti

Güney Kore Savunma Bakanı Shin Won-sik, Kuzey Kore'nin geçen yıldan beri Rusya'ya mühimmat ve askeri teçhizatla dolu yaklaşık 7 bin konteyner gönderdiğini iddia etti.

Shin, düzenlediği basın toplantısında, Kuzey Kore'nin Rusya'ya yaklaşık 7 bin konteyner dolusu mühimmat ve askeri teçhizat yardımında bulunduğunu, söz konusu yardımların hem gemilerle hem de demir yoluyla gönderildiğini savundu.

Bakan Shin, bu yardımlar karşılığında Kuzey'in Rusya'dan yaklaşık 9 bin konteyner dolusu yardım aldığını da öne sürdü.

ABD: DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ

Japonya ve Güney Kore, sabah saatlerinde Kuzey Kore'nin 3'üncü Demokrasi Zirvesi'nden hemen önce Japon Denizi (Doğu Denizi) yönüne üç balistik füze fırlattığını bildirmişti.

Ardından ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kuzey Kore'nin "provokasyonlarına" karşı Güney Kore'ye destek olmaya devam edeceklerini belirterek, Pyongyang'ın balistik füze fırlatmasını kınamıştı.

Kuzey Kore 3 yeni balistik füze fırlattı

 

Kim Jong Un tankın başına geçti: Kuzey Kore'de savaş oyunu!

 

Kuzey Kore yine düğmeye bastı: Birden fazla seyir füzesi fırlattı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL19 Mart 2024 00:01

    Tamam da kuzey kore ye sürekli baskı baskı adamların yiyecek ekmeği dahi yoktur.kim verir ise o da onunla ticaret yapar.Rusya k.kore den para ve emtialar karşılığında  k.kore nin silah fabrikalarına sipariz vermesi kadar doğal bir şey olmaz.yakında nükleer silahlarda yaparlar rusya için.