E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül pedal çevirecek---

Gül pedal çevirecek

Gül pedal çevirecek
11 Nisan 2014 - 00:38 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtım organizasyonunda bisiklete binecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtım organizasyonu kapsamında, Çankaya Köşkü'nde basın mensuplarıyla pedal çevirecek.

Gül, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyeti, AGİT Ukrayna Özel Gözlem Misyonu Başkanı emekli Büyükelçi Ertuğrul Apakan ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i, ayrı ayrı kabul edecek.
(Ankara/11.00/15.00/16.00/17.00) 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu heyetini kabul edecek. 
(TBMM/16.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile SportAccord Kongresi münasebetiyle Türkiye'de bulunan UA Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach'ı, Dolmabahçe'deki ofiste, ayrı ayrı kabul edecek.

Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde, Avukatlar Haftası Programı ve Hukuk Okulu 2. Sertifika Töreni'ne katılacak.(İstanbul/14.30/15.30/19.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dünya Bankası-Uluslararası Para Fonu Bahar Toplantıları'na ve G20 Toplantısı'na katılacak. (Washington) 

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kalecik ve Çubuk belediyelerini ziyaret edecek.
(Ankara/10.30/12.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC'de, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Dışişleri Bakanı Özdil Nami ve parti liderleriyle görüşecek, işadamlarıyla bir araya gelecek, Yorgancıoğlu'nun onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.  (Lefkoşa) 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, büyükşehir belediyesi ile bazı ilçe belediyelerini ziyaret edecek. (Kocaeli/10.30-20.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Belçika Krallığı Başbakan Yardımcısı, Sosyal İşler ve Kamu Sağlığı Bakanı Laurette Onkelinx ile makamında bir araya gelecek.
(Ankara/10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çekmeköy ve Sancaktepe belediyelerini ziyaret edecek, ağaç dikme törenine katılacak. (İstanbul/11.30/12.30/15.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Japonya'da, Ertuğrul Şehitliği ve Türk Müzesini ziyaret edecek, şehitliğin bakımını üstlenen Oşima İlkokulu öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelecek, "Nükleer Yayılmanın Önlenmesi ve Silahsızlanma Girişimi'nin 8. Bakanlar Toplantısı" dolayısıyla verilen yemeğe katılacak. (Kuşimato/Hiroşima)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bosna Hersek Başbakanı Vjekoslav Bevanda ile görüşecek, ziyaretlerde bulunacak.(Saraybosna) 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Uluslararası Yatırım Zirvesi'ne katılacak.

Bakan Yıldız, zirve öncesi STEAM 15. Uluslararası Enerji Arenası'nda yer alacak. 
(İstanbul/14.00/10.00/09.50)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, At ve Binicilik Fuarı'nın açılış törenine katılacak.(İstanbul/11.00)

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye-Senegal Ticaret, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Karma Komisyonu 3. Dönem Toplantısı'nın kapanışına katılacak. (Ankara/11.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Tarabya Otelde, Türk Konseyi Turizmden Sorumlu Bakanlar Birinci Toplantısı'na katılacak, turizm meslek birliği temsilcileriyle toplantı yapacak.
(İstanbul/09.30/16.00) 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hocalar, Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerinde belediyeleri ziyaret edecek.(Afyonkarahisar/10.30-14.45) 

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıklayacak.
(Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)