E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs: Hisse senetleri dipten alınabilir---

Goldman Sachs: Hisse senetleri dipten alınabilir

Goldman Sachs: Hisse senetleri dipten alınabilir
12 Aralık 2023 - 07:55 borsagundem.com

Goldman Sachs'a göre, Fed'in faiz indirimlerini yeniden fiyatlandırılmasının ardından hisse senetleri düşerse dipten alınabilir

Goldman Sachs Varlık Yönetimi'nden Alexandra Wilson-Elizondo'ya göre, ABD işgücü piyasasında esneklik gösteren yeni veriler ABD borsalarının beş haftalık yükselişini sınırladı ve daha fazla düşüş alım fırsatı anlamına geliyor.

Kasım ayına ilişkin beklenmedik derecede güçlü işe alım rakamları, Federal Reserve'in (Fed) faiz hamlelerinin yeniden fiyatlandırılmasına neden oldu ve swap sözleşmeleri artık yatırımcıların mart ayında bir faiz indiriminin olası olmadığını düşündüğünü gösteriyor. Ekim ayında başlayan 4 trilyon dolarlık rallinin ardından piyasa Fed'in faizleri daha uzun süre yüksek tutma ihtimaline uyum sağladıkça hisse senetlerinde zayıflama potansiyeli var.

Wilson-Elizondo, "Piyasa aşağı yönlü işlem görürse, bu yeniden dengeleme yapmak ya da dip seviyeyi satın almak için iyi bir fırsattır. Hisse senetlerinin risk primini düşük tutmak için henüz çok erken" dedir.

Goldman Sachs açıkladı: Yatırımcıların FED hevesi nasıl fırsata çevrilir?

 

Goldman Sachs: Volatilitenin azalması hedge için fırsat

 

Goldman Sachs'tan MSCI Çin ve CSI 300'de yükseliş beklentisi

 

Goldman Sachs: Tek yapmanız gereken borsada kalmak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)