E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGökhan Töre'den Fikret Orman'a sert sözler...---

Gökhan Töre'den Fikret Orman'a sert sözler...

Gökhan Töre'den Fikret Orman'a sert sözler...
21 Mart 2019 - 11:34 borsagundem.com

Beşiktaş'ın kadro dışı bırakılan futbolcusu Gökhan Töre, dün Başkan Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalara sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

 Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Gökhan Töre'den Başkan Fikret Orman'a zehir zemberek sözler...

Tecrübeli futbolcu, "Fikret Orman'ın röportajda söylediği 'Oynamadan para kazanmak istedi. Ne yapalım? Biz de saygı duyduk' cümlesi bir iftiradır. Şimdiye kadar adı hiçbir haksızlıkla geçmemiş olan Beşiktaş Futbol Kulübü'nün Fikret Orman'ın görev döneminde yaşadığı sıkıntıları ve adının karıştığı maddi skandalları göz önünde alacak olursak sarf ettiği cümle kulağa oldukça rahatsız edici ve umursamazca geliyor" açıklamasını yaptı. 

"BAŞAKŞEHİR, GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YE GİDEMEZSİN" 

Gökhan Töre şöyle devam etti: "Yurt dışına gideceksin. Türkiye'de Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gidemezsin sözleşmeye ekleyeceğiz öyle fesih edeceğiz" tehditini bile çekinmeden savurdular. Böyle bir şey helal para kazanan hiç kimseye teklif dahi edilemez. Bu tekliflerini reddettikten sonra transfer dönemi bitimine son bir günü kala o gün boyunca "300 bin euro bırak gitti, 200 bin euro bırak git" demeye devam ettiler."  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)